ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση"

Μιραλάς: "Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση"
INTIME SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα με την Μέταλιστ. Τι δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Άρη.

Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ δηλώνει ο Κέβιν Μιραλάς.

Μετά το ματς με τον Άρη, ο "ερυθρόλευκος" επιθετικός με δηλώσεις του, τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε μετά τις ευκαιρίες που έχασε, φωνάζοντας το όνομα του.

" Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα που κέρδισε τον Άρη. Μπήκαμε δυνατά, ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 20 λεπτά και θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με 2-0 ή 3-0. Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ήμασταν ήρεμοι και καθαρίσαμε εύκολα την νίκη", δήλωσε αρχικά για το ματς με τον Άρη.

Για την απόδοση του, ο Βέλγος επιθετικός τόνισε: " Έχασα δυο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μου άρεσε που ο κόσμος μετά την απώλεια των ευκαιριών με στήριξε φωνάζοντας το όνομά μου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχα και άλλη ευκαιρία και σκόραρα. Ήταν πολύ καλό για μένα και για την ομάδα".

Τέλος για το παιχνίδι με την Μέταλιστ για το Europa League συμπλήρωσε: " Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση ενόψει Μέταλιστ. Έχουμε 3 μέρες μπροστά μας για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να προετοιμαστούμε ήρεμα για το μεγάλο ματς. Αν παίξουμε τόσο καλά, όσο παίζουμε τον τελευταίο καιρό, δεν θα έχουμε πρόβλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ