ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς: "Σήμερα πήραμε μια άνετη νίκη"

Μιλιβόγεβιτς: "Σήμερα πήραμε μια άνετη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Μιλιβόγεβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως η ομάδα του πήρε μια άνετη νίκη.

Για το δίκαιο και το εύκολο της νίκης του Ολυμπιακού στο αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μιλιβόγεβιτς μετά την ολοκλήρωσή του και τη νίκη των Πειραιωτών με 1-0.

Ο Σέρβος μέσος, είπε στη NOVΑ:

Για το πρώτο του ντέρμπι: "Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Έτσι ήταν τα περισσότερά μας παιχνίδια. Δεν καταφέραμε να φτιάξουμε αρκετές ευκαιρίες. Σκοράραμε στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαμε να φτάσουμε και σε δεύτερο με το πέναλτι. Είχαμε καλύτερη οργάνωση και είμαι περήφανος για την ομάδα μου".

Για το τι είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια: "Δεν μίλησε σε εμένα προσωπικά. Δεν ήρθε στα αποδυτήρια. Νομίζω πως σήμερα πήραμε μία άνετη νίκη. Στο τέλος όμως έπρεπε να προσέχουμε".

Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο Ολυμπιακός: "Δεν ξέρω. Ίσως να περιμένουν να μείνουμε στις υψηλές θέσεις και να είμαστε πρώτοι στο τέλος. Είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια και τα πήραμε όλα. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση πλέον".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ