ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς, όπως Ρομπέρτο

Μιλιβόγεβιτς, όπως Ρομπέρτο

Συζητήσεις με τον μάνατζερ του Μιλιβόγεβιτς ξεκινάει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγορά του παίκτη από την Άντερλεχτ.

"Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκα Λούκα Μιλιβόγιεβιτς" αναμένεται να ακουσθεί σύντομα από τα μεγάφωνα του "Καραισκάκης", όπως ακριβώς συνέβη με τον Ρομπέρτο την προηγούμενη περίοδο, αφού κρίθηκε ότι ο Σέρβος πρέπει να αποκτηθεί πάραυτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, ο ατζέντης του Σέρβου παίκτη ξαναπιάνει δουλειά για το θέμα. Ανοίγει νέο δίαυλο επικοινωνίας με την Άντερλεχτ και προχωράει το σενάριο της άμεσης απόκτησης του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Έτσι κι αλλιώς έχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ και πιθανότατα θα πληρώσει τα χρήματα της «οψιόν» , που κυμαίνονται ανάμεσα σε 2.5 και 3 εκατ ευρώ. Ο 23άχρονος χαφ έχει 11 συμμετοχές με την Ερυθρόλευκη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, αλλά και του κόσμου. Στους Ερυθρόλευκους τον παίκτη πρότεινε ο μάνατζερ Ενροτέ, που έφερε στο παρελθόν τον Μιραλάς αλλά και φέτος τον Μαζουακού.

Υπενθυμίζουμε ότι έτσι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Γενάρη τον Ρομπέρτο που ήταν δανεικός, αλλά χωρίς ρήτρα αγοράς μιας και η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε σκοπό να τον παραχωρήσει.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να εξετάζει σενάρια για τρεις διαφορετικές θέσεις, του στόπερ, του εξτρέμ, του σέντερ φορ. Νούμερο ένα ο Τζοέλ Κάμπελ, που είναι φευγάτος από την Άρσεναλ. Καθόλου εύκολο, αφού ενδιαφέρονται σύλλογοι όπως η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπενφίκα, η Γαλατά. Κλειδί οι πολύ καλές σχέσεις με την Άρσεναλ και τον παίκτη, που πέρσι έκανε τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Αν δεν είναι ο Κάμπελ θα είναι κάποιος άλλος εξτρέμ.

Για τον σέντερ φορ ισχύουν τα παρακάτω. Ο Μπενίτες έχει περάσει ήδη δύο μυικούς τραυματισμούς , ο Μήτρογλου σηκώνει όλο το βάρος χωρίς να έχει την περσινή εικόνα και ο Διαμαντάκος σαν τρίτη λύση είναι φιλότιμος. Άρα είναι ανοιχτό το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού και ξεχωρίζει ο Άλαν Πουλίδο. Έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό, με πολλά χρήματα. Αν ξεμπερδέψει κάποια στιγμή η υπόθεση με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικό, κι αν ο νεαρός στράικερ έχει δικαίωμα συμμετοχής ως τον Γενάρη λογικά αυτή θα είναι και η κίνηση του Ολυμπιακού.

Τρίτη θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, δίπλα στους Μποτία, Αυλωνίτη, Σιόβα, Αμπιντάλ. Για τον τελευταίο έχει γραφτεί ότι θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, όχι όμως λόγω της οικογένειας του, αφού δεν είναι και ιδανικό το κλίμα. Τουναντίον. Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με τον Γάλλο τσεκάρουν την αγορά όλο τον χρόνο, ακριβώς για να είναι έτοιμοι αν χρειαστεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ