ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλησαν πριν την αναχώρηση οι Βρέντζος - Σίλβα

Μίλησαν πριν την αναχώρηση οι Βρέντζος - Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αυστρία, υπήρξε συνάντηση του Μάρκο Σίλβα με τον Γιάννη Βρέντζο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τι συζητήθηκε ανάμεσά τους.

Συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Αυστρία, όπου η ομάδα του Πειραιά θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Όπως αναφέρει ο "Γαύρος", ο κ. Βρέντζος πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και συναντήθηκε με τον Πορτογάλο κόουτς για περίπου μια ώρα και το περιεχόμενο αφορούσε τα μετεγγραφικά, την αποχώρηση του Ρομπέρτο και όχι μόνο.

Δεν έχει διαρρεύσει κάτι από την συνάντηση, όμως προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι. Πέρα από την αντικατάσταση του Ρομπέρτο, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για οκτάρι, ενώ αναλόγως τι θα αποφασιστεί για έναν εκ των Μποτία, Σιόβα και Ντα Κόστα, θα κινηθούν για στόπερ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ