ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μικροενοχλήσεις ο Μπουχαλάκης

Μικροενοχλήσεις ο Μπουχαλάκης
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, εξαιτίας ενός σφιξίματος στον αριστερό τετρακέφαλο. Οι γιατροί δεν ανησυχούν και θα επανεκτιμήσουν την Πέμπτη, την κατάστασή του

Ένα μικροπρόβλημα προέκυψε από την προπόνηση της Τετάρτης στο Ρέντη. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναγκάστηκε να πάει συντηρητικά, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο και οι γιατροί του είπαν να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Δεν ανησυχούν πάντως. Θεωρούν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Την Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του με την ελπίδα ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Στα υπόλοιπα της προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα για ακόμη μία φορά κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν θέλησε να "φωτογραφίσει" ενδεκάδα για το ματς με τους Βοιωτούς. Το σημαντικό είναι ότι για τρίτη συνεχόμενη μέρα οι Σαλίνο, Πουλίδο και Τσόρι προπονήθηκαν κανονικά και έτσι μπορεί ο Πορτογάλος να τους υπολογίζει.

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στην κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώείχε και αρκετήτακτική μέσωδιτέρματος. Συνολικά η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες.

Την Πέμπτη οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στις 09.30 και το απόγευμα της ίδιας μέρας (18.45) θα είναι "καρφωμένοι" στις τηλεοράσεις τους για να μάθουντους αντιπάλους τους στο Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ