ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίκου, Κούντσεφ και... Βλαχοδήμος

Μίκου, Κούντσεφ και... Βλαχοδήμος
Μικού

Φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό με τους Μίκου, Κούντσεφ και Βλαχοδήμο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Η κανονική σεζόν ολοκληρώνεται κι επίσημα το Σάββατο το βράδυ για τον Ολυμπιακό, με τη συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου εναντίον του Ατρόμητου.

Το καλοκαίρι είναι κοντά όμως και όπως είναι λογικό τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ξεκινήσει από τώρα.

Τρία ονόματα ακούγονται έντονα τις τελευταίες δυο ημέρες και τα τρία από τρεις διαφορετικές χώρες!

Ο πρώτος ονομάζεται Νίκολας Φεντόρ ή αλλιώς Μίκου. Είναι 26 ετών και κατάγεται από την Βενεζουέλα, όμως διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Φέτος έχει πετύχει 11 γκολ και έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του.

Δεύτερο στη λίστα είναι ο Βούλγαρος τερματοφύλακας Κούντσεφ της Σλάβια Σόφιας, με σκοπό να συμπληρώσει την δυάδα Μέγιερι, Κάρολ. Είναι 20 ετών και τον παρακολουθούν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη.

Και ελληνικό χρώμα...

Τέλος να αναφέρουμε πως πάντα ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο Έλληνα μεσοεπιθετικός έχει όλο το πακέτο και αγωνίζεται σε μία θέση που δεν υπάρχουν πολλά λύσεις (δεξί άκρο).

Οι πληροφορίες του Sport24.gr βέβαια αναφέρουν πως ο Χρήστος Πανόπουλος έχει κάποιες προτάσεις για τον 20χρονο άσο από Γερμανία μεριά, οπότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα.

Βέβαια τα χρήματα δεν είναι αυτά που θα περίμεναν στην Ξάνθη, οπότε οι ερυθρόλευκοι έχουν ακόμα καιρό.

Εσείς διαβάστε για το πρόστιμο στον Ολυμπιακό, το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για Βαλβέρδε και την κατάσταση του Ιμπαγάσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ