ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: "Το μυαλό μας στην Μπενφίκα"

Μήτρογλου: "Το μυαλό μας στην Μπενφίκα"
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε πως δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ενώ ο Βάις αποθέωσε τον Έλληνα φορ και έδωσε συγχαρητήρια στην Άντερλεχτ για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε.

"Όταν δεν έχεις πολλές ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι πρέπει να τις εκμεταλλευτείς και να είσαι 100% συγκεντρωμένος για να σκοράρεις. Αξίζαμε τη νίκη και το καλό για μας είναι πως την πήραμε.

Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Το τρίτο γκολ είναι το αγαπημένο μου, αν και δεν μπορώ να σας το περιγράψω λόγω της χαράς μου που έκανα χατ τρικ. Απόλαυσα τις στιγμές όσο περισσότερο μπορούσα", είπε αρχικά ο Κώστας Μήτρογλου στην UEFA και συνέχισε:

"Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Μπενφίκα πατώντας πάνω στη σημερινή μας νίκη. Αυτά τα δυο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικά και γι αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή μας".

Από την πλευρά του ο Βάις, τόνισε: "Ήμασταν λίγο τυχεροί και ο τερματοφύλακας μας έκανε εκπληκτική απόκρουση στο πέναλτι, την ίδια ώρα που στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μας πίεσαν αρκετά. Όταν ο "Μήτρο" σκόραρε το δεύτερο γκολ το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε από τη στιγμή που ανοίχτηκαν αρκετά. Πρέπει να τους πούμε όμως κι ένα μπράβο για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν".

Για την απόδοση του Μήτρογλου, είπε: "Ξέρουμε πως ο Μήτρογλου μπορεί να κάνει γκολ οποιαδήποτε φάση και μας έλειψε στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο".

Τέλος για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, δήλωσε: "Μετά την κλήρωση ξέραμε πως έχουμε πολλές πιθανότητας να προκριθούμε όμως το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό απέναντι στην Μπενφίκα.

Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου και πρέπει να προετοιμαστούμε έτσι ώστε να μην χάσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ