ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου στην UEFA: "Φουλ επίθεση με Μίτσελ"

Μήτρογλου στην UEFA: "Φουλ επίθεση με Μίτσελ"
INTIME SPORTS

"Είμαι παίκτης-ομάδας. Δεν παίζω μόνος μου", δήλωσε ο αλτρουιστής Κώστας Μήτρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ενώ στάθηκε στην επιθετική φιλοσοφία του Μίτσελ. Δείτε VIDEO με τις δηλώσεις και τα γκολ του!

Χαμηλών τόνων, δίχως μεγάλα λόγια και μοιράζοντας τη δόξα με τους συμπαίκτες του και τον Μίτσελ, ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε στην UEFA και αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει, αποθεώνοντας παράλληλα τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Έλληνας επιθετικός, εξηγεί πως πλέον με τον Μίτσελ και τους νέους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως "παίκτη-ομάδας".

Για τους στόχους των Πειραιωτών στην φετινή σεζόν: "Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο έχει στόχο το να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία του προπονητή μας.

Έχουμε καταλάβει την φιλοσοφία του προπονητή μας, ο οποίος είναι μαζί μας εδώ περίπου ένα χρόνο. Μαζί με τους νέους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι παίζουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο".

Για το γεγονός πως έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σημείωσε χατ-τρικ στο Champions League: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Καταφέραμε και το κερδίσαμε δίχως να δεχτούμε γκολ. Μπόρεσα και σημείωσα σε εκείνο το παιχνίδι τρία γκολ και είμαι χαρούμενος τόσο για αυτό, όσο και για την ομάδα μου επειδή κερδίσαμε εκτός έδρας. Παλέψαμε όλοι σκληρά για να τα καταφέρουμε. Όχι μόνο εγώ, αλλά τόσο ο προπονητής, όσο και οι συμπαίκτες μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνο το αποτέλεσμα, καθώς κερδίσαμε την Άντερλεχτ με σκορ 0-3 μέσα στις Βρυξέλλες.

Όταν σημείωσα το χατ-τρικ δεν είχα επίγνωση ότι έγινα ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σημείωσε χατ-τρικ στο Champions League. Η ομάδα μου, η οικογένεια μου, αλλά και εγώ, είμαστε περήφανοι για το γεγονός αυτό. Ήταν όντως ένα σημαντικό γεγονός για εμένα. Από εκεί και πέρα όμως συγκεντρώθηκα για το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Σαν ποδοσφαιριστής δουλεύω πολύ και είμαι παίκτης ομάδας και όποτε η ομάδα με χρειάζεται φροντίζω να την βοηθάω και να είμαι εκεί που πρέπει".

Για το ότι είναι συμπαίκτης με τον Χαβιέρ Σαβιόλα: "Ο Σαβιόλα είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για τεράστιο επιθετικό και έχει αγωνιστεί σε ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν βοηθά μοναχά εμένα στην επίθεση, αλλά ολόκληρη την ομάδα. Είναι τιμή μου που τον έχω συμπαίκτη μου στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως η παρουσία του και μόνο ενισχύει την δυναμική της ομάδας αλλά και τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο σε μεγάλο βαθμό και αυτό είναι το σημαντικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ