ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: "Σκεφτόμαστε την πρόκριση, όχι το Europa"

Μήτρογλου: "Σκεφτόμαστε την πρόκριση, όχι το Europa"
INTIME SPORTS

Για τις αναμνήσεις του από την Γερμανία, το παραπάνω κίνητρο που έχει στο ματς με την Σάλκε και το γεγονός πως δεν ήταν η πρώτη επιλογή για την επίθεση μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μήτρογλου.

Μπορεί ο ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού να είναι η πρόκριση στο Europa League, όμως ο Κώστας Μήτρογλου ξεκαθαρίζει πως στο μυαλό των ποδοσφαιριστών είναι η φάση των 16 του Champions League.

Ο Έλληνας επιθετικός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Σάλκε, μίλησε μεταξύ άλλων για το έξτρα κίνητρο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά και το φορμάρισμά του...

Για τις διαφορές από το πρώτο ματς κόντρα στην Σάλκε: "Έχουν αλλάξει πολλά. Έχουμε παίξει πολλά ματς κι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Πάμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για το γεγονός πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση: "Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να παίζω καλά για την ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω για την ομάδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Για το γεγονός πως επιστρέφει στην Γερμανία: "Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα. Μεγάλωσα εδώ, μεγάλωσε και η οικογένεια μου εδώ".

Για το αν έχει βάλει στοίχημα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: "Όχι δεν έχουμε βάλει κανένα στοίχημα".

Για τις αναμνήσεις του από την Γερμανία: "Έρχομαι συχνά στη Γερμανία και μου αρέσει πολύ, έχω καλές αναμνήσεις".

Για το γεγονός πως δεν ήταν πρώτη επιλογή: "Ο προπονητής αποφασίζει, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δίνω τα πάντα για την ομάδα".

Για τον αν σκέφτεται το Europa League: "Σκεφτόμαστε την πρόκριση στους "16" και όχι το Europa League, αυτό μόνο μας απασχολεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ