ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: Παράδεισος-Κόλαση και τούμπαλιν

Μήτρογλου: Παράδεισος-Κόλαση και τούμπαλιν
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου λίγα 24ωρα μετά το "χρυσό" γκολ στο Μονπελιέ, έχασε τα... άχαστα στο Βικελίδης. Το Sport24.gr θυμάται ότι δρομολόγια Κόλασης-Παραδείσου (και αντίστροφα) τα έχει κάνει ο 24χρονος όχι σε διάστημα ημερών, αλλά λεπτών!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Μονπελιέ, ο Τζαμέλ Αμπντούν κάνει μια τρομερή ενέργεια και δίνει πάρε-βάλε γκολ στον Κώστα Μήτρογλου. Αυτός δεν το αρνείται και παίρνει (...λανθασμένα από κόσμο και δημοσιογράφους) όλη τη δόξα.

Πέντε μέρες αργότερα η δόξα του χτυπάει και πάλι την πόρτα αλλά αυτή τη φορά την αρνείται. Δύο τουλάχιστον "άχαστα" γκολ και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός μένει στο 2-2 με τον Αρη. Με την "λογική" της Γαλλίας θα έπρεπε να πάρει όλο το ανάθεμα. Ευτυχώς όμως αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία σχεδόν από όλους, όπως βέβαια θα έπρεπε να γίνει και μετά το παιχνίδι με την Μονπελιέ...

Γιατί ο καλός επιθετικός (και ο Μήτρογλου έχει το ταλέντο- που δεν φτάνει μόνο του- να είναι τέτοιος) θα βρεθεί σε θέση βολής και θα βάλει το γκολ. Αλλά και θα το χάσει. Κλισέ; Οκ, αλλά όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Λίγη ψυχραιμία λοιπόν δεν βλάπτει γιατί ο 24χρονος στράικερ δεν έγινε ούτε Μάρκο φαν Μπάστεν την Τετάρτη, ούτε... χαζογκόλης τη Δευτέρα. Ειδικά δε για τον Μήτρογλου τα δρομολόγια από Παράδεισο-Κόλαση και αντίστροφα είναι συνηθισμένα.

Και δεν τα κάνει μόνο με διαφορά ημερών, αλλά με διαφορά λίγων λεπτών όπως θα δείτε και στις δύο παρακάτω περιπτώσεις.

28/08/2010 Ηρακλής-Ολυμπιακός: 53' Κόλαση, 59' Παράδεισος

Επιστροφή Βαλβέρδε στο Λιμάνι και ο Μήτρογλου ξεκινάει βασικός απέναντι στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ημίχρονο 0-0 και στο ξεκίνημα της επανάληψης "κατορθώνει" να στείλει άουτ την μπάλα σε άδειο τέρμα από το ύψος της μικρής περιοχής. Έξι λεπτά αργότερα όμως, από πολύ δύσκολη θέση πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ το οποίο τελικά δεν έφτασε στον Ολυμπιακό καθώς ο "γηραιός" γύρισε το ματς και νίκησε με 2-1.

Στο 1:21 η ευκαιρία που δεν χάνεται. Στο 1:41 η γκολάρα του.

15/08/2012 Νορβηγία-Ελλάδα: 53' Κόλαση, 56' Παράδεισος

Η Ελλάδα προηγείται σε φιλικό της Νορβηγίας με 2-1, ο Μήτρογλου μπαίνει στο ημίχρονο και στο 53' βρίσκεται σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Και το χάνει! Μόλις τρία λεπτά αργότερα με ασύλληπτο σουτ γράφει το 3-1 για το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα.

Στο 1:22 η τεράστια χαμένη ευκαιρία και αμέσως μετά...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Χουάν Χοσέ Λορένθο στη θέση του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα scouting του συλλόγου.

Ούτε ήρωας λοιπόν...

...ούτε αποδιοπομπαίος τράγος!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ