ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου: "Πάντα έτοιμος για την ομάδα"

Μήτρογλου: "Πάντα έτοιμος για την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στην Κέρκυρα, Κώστας Μήτρογλου, ξεκαθάρισε πως θα είναι πάντα έτοιμος όταν τον χρειάζεται η ομάδα και ο Μίτσελ, ενώ εξήγησε γιατί πανηγύρισε μαζί με τον Σιόβα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μήτρογλου:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως τα καταφέραμε γιατί δώσαμε το 100% στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα ματς που έχουμε γιατί έτσι πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα", είπε αρχικά.

Για τις νίκες που έχει δώσει στον Ολυμπιακό με τα γκολ του: "Εγώ έχω πει ότι όποτε με χρειαστεί ο προπονητής θα είμαι έτοιμος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν έχει σημασία αν θα βάλω το γκολ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και για αυτό είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω".

Για την έλλειψη κινήτρου λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος: "Όχι δεν είναι δύσκολο γιατί είμαστε ποδοσφαιριστές και μας αρέσει κάθε παιχνίδι να παίζουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα ότι παιχνίδι και αν είναι".

Για τον πανηγυρισμό του με τον Δημήτρη Σιόβα : 'Είχα πει ότι αν πετύχω γκολ θα πάω σε αυτόν".

Μανωλάς: "Αβραάμ, ο καλύτερος στην Ελλάδα"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά: "Δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχαμε καλή παρουσία στο γήπεδο αλλά ήταν και πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε για να πάρουμε τη νίκη και στα υπόλοιπα ματς".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 605 αγωνιστικά λεπτά γκολ σε εκτός έδρας ματς: "Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση για να μπορούμε να κρατάμε το μηδέν πίσω. Αυτή είναι η δουλειά της άμυνας και του τερματοφύλακα. Είμαστε ευχαριστημένοι που το καταφέρνουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε συνέχεια αυτό".

Για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου: "Ο Αβραάμ για εμένα είναι ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός αυτή τη στιγμή. Συνεργάζομαι πάρα πολύ καλά μαζί του και ευελπιστώ και στη συνέχεια να έχουμε την ίδια καλή συνεργασία και να αποδίδουμε καλά στην άμυνα για να μην δεχόμαστε γκολ".

Για τα εναπομείναντα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος και αν θέλουν τη νίκη: "Σίγουρα είμαστε ο Ολυμπιακός και σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Μέγιερι: "Καταπληκτικό γκολ"

Ο Μπάλας Μέγιερι στάθηκε στο πανέμορφο γκολ του Κώστας Μήτρογλου, γράφοντας στο Twitter: "Νίκη... Ο Μήτρογλου σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ! Και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας, αλλά για να είμαστε δίκαιοι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη την Θύρα 7".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ