ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μήτρογλου και επίσημα

Μήτρογλου και επίσημα

Η Φούλαμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015. Λίγο μετά και οι Πειραιώτες επισημοποίησαν την επιστροφή του Έλληνα διεθνή στράικερ. (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Η Φούλαμ πρώτη ανακοίνωσε την παραχώρηση του Έλληνα διεθνή στράικερ στους Πειραιώτες για έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού.

Έτσι λοιπόν σχεδόν 8 μήνες μετά την αποχώρηση του για το Λονδίνο και τους "Cottagers", ο Μήτρογλου επιστρέφει στον Πειραιά για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων".

"Ο σύλλογος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κώστας Μήτρογλου εντάχθηκε στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015. Ο Έλληνας διεθνής στράικερ επιστρέφει στην προηγούμενη ομάδα του, ενώ τον Γενάρη του 2014 είχε μεταγραφεί στην Φούλαμ.

Οι τραυματισμοί περιόρισαν την παρουσία του στο "Craven Cottage" ακολουθώντας τον στην μετακίνηση του στο Λονδίνο, με τον 26χρονο άσο να έχει μόλις τρεις συμμετοχές στην ομάδα.

Κατά την διάρκεια της περασμένης θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου κέρδισε πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα. Όλοι στον σύλλογο του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Φούλαμ .

Λίγο μετά και οι "ερυθρόλευκοι" επισημοποίησαν την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα για την αγωνιστική σεζόν 2014-15.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, με τη μορφή δανεισμού, από τη Φούλαμ", ήταν η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ο Μήτρογλου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ.

Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο UEFA Champions League και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές.

Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ