ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά τον Μακούν, οι Ορμπάιθ και Γέλεν!

Μετά τον Μακούν, οι Ορμπάιθ και Γέλεν!
INTIME SPORTS

Ο Μακούν παρουσιάζεται την Δευτέρα το μεσημέρι κι ο Ολυμπιακός κλείνει Ορμπάιθ και πιθανότατα τον Γέλεν. Διαβάστε για τον μεταγραφικό "οργασμό" στον Πειραιά

Ο Ζαν Μακούν βρίσκεται από την Κυριακή στην Αθήνα, το πρωί της Δευτέρας περνάει από ιατρικές εξετάσεις, το μεσημέρι παρουσιάζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά οι κινήσεις των "ερυθρολεύκων" δεν ολοκληρώθηκαν! Μετά τον Καμερουνέζο χαφ, ακολουθούν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ είναι ο επόμενος, ενώ οι Πρωταθλητές είναι έτοιμοι να πάρουν και σέντερ-φορ, πιθανότατα τον Πολωνό Γέλεν, που φαίνεται να κερδίζει πόντους από τον Ιταλό Ιακουίντα.

Η άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Μονακό, όπου παρακολούθησε την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ σηματοδότησε τις εξελίξεις για την τελική μεταγραφική επίθεση του Ολυμπιακού. Ο Μακούν ξαναμπήκε στο προσκήνιο, καθώς η Άστον Βίλα φάνηκε να εκλογικεύει τις απαιτήσεις της και οι "ερυθρόλευκοι" προχώρησαν με γοργούς ρυθμούς μέσα στο σαββατοκύριακο, προκειμένου να κλείσουν τον 28χρονο χαφ, που έτσι κι αλλιώς ήταν σύμφωνος να μετακομίσει στον Πειραιά, από την αρχή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους της ελληνικής ομάδας.

Η Άστον Βίλα συμφώνησε σε όλα για τον δανεισμό του παίκτη, που ενισχύει πάρα πολύ την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και κατά πολλούς θεωρείται ο ιδανικός παίκτης για να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Ο Μακούν έφτασε το απόγευμα της Κυριακής και από το βράδυ της ίδιας μέρας θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έδινε ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία.

Κλεισμένος ο Ορμπάιθ

Την ίδια ώρα έχουν προχωρήσει οι επαφές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την απόκτηση του Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο αρχηγός της ομάδας των Βάσκων αποτελεί επιθυμία του Βαλβέρδε, για την αντικατάσταση του Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος μάλλον εγκαταλείπει τον Ολυμπιακό.

Ο Ορμπάιθ θα αποκτηθεί και αυτός με τη μορφή δανεισμού, με τον Βαλβέρδε να εγγυάται ότι η παρουσία του θα είναι ένα ακόμη "συν" στην ενδυνάμωση του Ολυμπιακού και κυρίως στον άξονά του.

Βλέπει πολύ Γέλεν...

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και σέντερ-φορ, κατά την επιθυμία του Βαλβέρδε. Κι αυτός δεν θα είναι ο Ιακουίντα, που ήταν αρχικά ο στόχος της ομάδας, αλλά ο Πολωνός Γέλεν. Ο 30χρονος κυνηγός που είναι φρι-έιτζεντ, έχοντας μια εξαιρετική παρουσία την τελευταία πενταετία με τη φανέλα της Οσέρ (140 αγώνες, 48 γκολ).

Ο Γέλεν μοιάζει να κερδίζει πόντους από τον Ιακουίντα, καθώς δεν θα έρθει σαν δανεικός, αλλά είναι κανονική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και εκτός των άλλων δεν είναι...τραυματίας, όπως ο Ιακουίντα, ο οποίος από τις 19 Αυγούστου είναι νοκ-άουτ λόγω θλάσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ