ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Μέγιερι, εκτός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Μέσα ο Μέγιερι, εκτός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό κινούνται πλέον για τα καλά σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου (Σάββατο 11/5, 20:30), με τον Μέγιερι να προπονείται κανονικά και τον Αβραάμ να μένει εκτός. Ανέβηκαν οι ρυθμοί από Βίκτορ-Νικοπολίδη στου Ρέντη.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και πλέον φουλάρουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 11/5, 20:30).

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση που μπορεί να τους επιτρέψει να χαρούν το φετινό νταμπλ.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μίτσελ Γκονθάλεθ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την Δευτέρα του Πάσχα και δεν θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του τελικού.

Το κενό του κάλυψαν οι Βίκτορ και Νικοπολίδης, οι οποίοι φώναζαν διαρκώς, δίνοντας ρυθμό στις ασκήσεις. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με πολύ έντονη πίεση από την πλευρά των παικτών που δεν την είχαν στην κατοχή τους. Η ταχύτητα και η ακρίβεια στην πάσα ήταν το ζητούμενο.

Στη συνέχεια η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να δουλεύουν πολύ επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, αρχίζοντας από την άμυνα και φτάνοντας μέχρι την τελική προσπάθεια και το γκολ.

Η προπόνηση συνεχίστηκε με δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και συγκεκριμένα από μεγάλη περιοχή σε μεγάλη περιοχή. Δεν ήταν ελεύθερο, όμως, αφού οι παίκτες δούλευαν ξανά πολύ τη σωστή ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, πριν φτάσουν στην τελική προσπάθεια.

Το ευχάριστο για τους Πειραιώτες είναι πως οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μπάλας Μέγιερι και Λιούμπομιρ Φέισα προπονήθηκαν κανονικά. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αερόβιο και θεραπεία.

Το επόμενο ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 10:30 με μια πρωινή προπόνηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ