ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέλος στο Δ.Σ. του ΕCA ο Γιαννίκος

Μέλος στο Δ.Σ. του ΕCA ο Γιαννίκος

Σημαντική επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, αφού ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θοδωρής Γιαννίκος εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕCA (European Club Association)

Ο Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θοδωρής Γιαννίκος εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο ΕCA (European Club Association).

Πρόεδρος είναι ο Καρλ Χάινς Ρούμενίγκε (Πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου) και το ECA που ιδρύθηκε το 2007 αποτελεί την ένωση όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα της διοίκησης του Ολυμπιακού που μπαίνει πλέον στα δυνατά κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΕCA (European Club Association), Θεόδωρος Γιαννίκος, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Νομικός Σύμβουλος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα συμμετέχει στο 11μελές Δ.Σ. στο οποίο προεδρεύει ο Καρλ Χάινς Ρούμενίγκε (Πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου) ενώ αντιπρόεδροι είναι οι κύριοι Σάντρο Ροσέλ (Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα) και Ουμπέρτο Γκαντίνι (Οργανωτικός Διευθυντής της Μίλαν).

Το ECA ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί την ένωση όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης βρίσκεται δε σε συνεχή συνεργασία με την UEFA και FIFA για όλα τα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ