ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέγιερι: "Μακάρι να μην ηττηθούμε"

Μέγιερι: "Μακάρι να μην ηττηθούμε"
INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα δίχως να ηττηθεί εξέφρασε ο Μπάλας Μέγιερι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και και στο δύσκολο ματς στην Λιβαδειά.

Για τις δυσκολίες του αγώνα και την σημασία της νίκης στην Λιβαδειά μίλησε ο Μπάλας Μέγιερι σε δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, χαρακτήρισε τον Λεβαδειακό από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλήτρια η ομάδα του δίχως μάλιστα να ηττηθεί. Αναλυτικά:

"Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι εξ’ αρχής. Δεν μπήκαμε πολύ καλά, δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας, έγιναν επικίνδυνοι και δυσκολέψαμε τα πράγματα για εμάς. Ωστόσο στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη.

Όταν κερδίζεις τέτοια ματς στο τελευταίο λεπτό κόντρα σε ομάδες καλές, τότε σίγουρα πας στη σωστή κατεύθυνση για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Λεβαδειακός είναι μια από τις δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος και ευτυχώς τα καταφέραμε.

Είναι δύσκολο να προβλέψεις από τώρα αν θα πάρεις το πρωτάθλημα αήττητος. Πρέπει να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά και να μην κοιτάμε αν θα πάμε αήττητοι μέχρι το τέλος. Δεδομένα θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και μακάρι να επιτευχθεί κι αυτός ο στόχος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ