ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλη η διάθεση, βαριά τα πόδια

Μεγάλη η διάθεση, βαριά τα πόδια
INTIME SPORTS

Ακόμη ένα ολοήμερο προπονητικό πρόγραμμα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός με την εκγύμναση των παικτών το απόγευμα της Παρασκευής (11/7). Οι φωνές του Μίτσελ και το "τούβλο" του Φουστέρ.

Δεν έχει μόνο τρέξιμο στο Ζέεφελντ. Οι Πειραιώτες μπορεί το πρωί να καταπίνουν χιλιόμετρα, αλλά οι δύο επόμενες προπονήσεις που ακολουθούν είναι εξίσου επίπονες.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Γιώργος Περπερίδης

Έτσι ήταν και η απογευματινή στο γήπεδο. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι παίκτες ξεκίνησαν μια μορφή σύνθετου "κορόιδου", με τον Μίτσελ να είναι αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος σε αυτό το διάστημα κάνοντας και πλάκα με τους ποδοσφαιριστές του όταν το έκρινε σκόπιμο.

Ακολούθησε μια άσκηση επιθετικής ανάπτυξης, όπου η μπάλα ξεκίναγε από τον άξονα, πέρναγε στην πλευρά και επέστρεφε στον άξονα για να βγει από απέναντι η επίθεση με τον ακραίο μπακ να ψάχνει στην περιοχή κάποιον επιθετικό ή τον παίκτη που ερχόταν "τρέιλερ".

Ο Μίτσελ ήταν αρκετά φωνακλάς σε εκείνο το κομμάτι της προπόνησης, δίνοντας συνεχώς οδηγίες για το πως πρέπει να βγαίνει η φάση, επιμένοντας πολύ στις σωστές μεταβιβάσεις διότι έτσι έβγαινε με μεγαλύτερη ταχύτητα η επίθεση.

Ακολούθησε άσκηση στο μισό γήπεδο με αμυνόμενους και επιτιθέμενους. Οι μεν προσπαθούσαν να προφυλάξουν την εστία του Ρομπέρτο, οι δε να σκοράρουν. Ακολούθησε "διπλό" στα 3/4 του γηπέδου, όπου το highlight ήταν το "τούβλο" του Φουστέρ που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας. Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα του οικογενειακού διτέρματος.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε όλο το γήπεδο και 13 παίκτες σε κάθε ομάδα. Περισσότερο για να ξεδώσουν οι παίκτες έγινε αυτό το δίτερμα, παρά σαν άσκηση.

Λυκογιάννης και Βέργος ακολούθησαν ειδικά προγράμματα, με τον δεύτερο να έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στην πρωινή προπόνηση. Όπως εξήγησε ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Θέος, για τους νεαρούς παίκτες είναι κάτι πρωτόγνωρο οι τριπλές προπονήσεις και είναι φυσιολογικό να βγάζουν κόπωση. Γι' αυτό θέλουν και ειδική μεταχείριση.

Το πρωί του Σαββάτου (12/7, 10:00) οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ένα χαλάρωμα και το απόγευμα ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ στο Σβατς, όπου ο Μίτσελ αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ