ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τη φανέλα της Ελλάδας και της Πορτογαλίας ο Μασάντο!

Με τη φανέλα της Ελλάδας και της Πορτογαλίας ο Μασάντο!

Ο Πάουλο Μασάντο "τρελαίνει" τους θαυμαστές τους στα social με τα πρωτότυπα post. Σήμερα φόρεσε τη φανέλα της Πορτογαλίας και της Ελλάδας και ευχήθηκε καλή τύχη στις δύο ομάδες.

Αν κάτι ξέρει καλά ο Πάουλο Μασάντο εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο, είναι να κάνει πλάκα και να προωθεί καλά τον εαυτό του. Είναι από τους λίγους παίκτες στην Ελλάδα, που ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά τα social media και να έχει την απήχηση που επιθυμεί.

Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού, έχει πάντα μια έκπληξη που... σερβίρει στους θαυμαστές του και τα σχόλια από κάτω παίρνουν φωτιά. Μια το μουστάκι, μια το οικογενειακό μπάρμπεκιου, μια η φωτογραφία με τον πατέρα του και τώρα η διπλή του αγάπη.

Συγκεκριμένα, ο μέσος των "ερυθρολεύκων" ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φορά τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας και εύχεται καλή επιτυχία στις δύο ομάδες.

Μην ξεχνάμε πως η Εθνική μας παίζει με την Ρουμανία και η Πορτογαλία με την Σουηδία, για τα μπαράζ που οδηγούν στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ