ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Restart με ΠΑΣ και αποστολή με μηνύματα

Restart με ΠΑΣ και αποστολή με μηνύματα
INTIME SPORTS

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο και εκτός έμειναν οι Ντομίνγκες (τραυματίας), Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί.

Με πολλές αλλαγές θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός το Σάββατο (6/12) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τρεις ημέρες μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την ήττα με 1-2 και το -5 από την κορυφή, η ομάδα του Πειραιά δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες στο παιχνίδι απέναντι στο συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη την Παρασκευή το πρωί στο Ρέντη, περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και σωστής κυκλοφορίας, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Ο Ντομίνγκεζ δέχθηκε ένα πλήγμα δεξιά στον μηρό κατά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η κάκωση την οποία υπέστη, δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΣ. Θεραπεία έκανε ο Ντουρμάζ, ενώ "στα πιτς" είναι και ο Νίκος Βέργος με έναν μικροτραυματισμό.

Εκτός αποστολή έμειναν και οι Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, με τον Μίτσελ να "φρεσκάρει" την ομάδα του, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι με τη Μάλμε την ερχόμενη Τρίτη στο Φάληρο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ουσιαστικά, ο Μίτσελ έκανε ένα restart λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον "Δικέφαλο", φρεσκάρει την αποστολή και στέλνει μηνύματα σε όλους. Όλο το βάρος πέφτει στη Μάλμε, αυτό το ματς είναι "όλα τα λεφτά" για τον Ολυμπιακό και κόντρα στον ΠΑΣ ο Ισπανός κόουτς δίνει ευκαιρία σε κάποιους παίκτες και παράλληλα τους δείχνει πως ουδείς έχει σίγουρη θέση.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ