ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μιραλάς, Μανιάτη "πετάει" για Ρωσία

Με Μιραλάς, Μανιάτη "πετάει" για Ρωσία
INTIME SPORTS

Τέλος καλό, όλα καλά με τους τραυματισμούς των Μιραλάς, Μανιάτη, αφού δεν ήταν σοβαροί και οι δύο άσοι θα ταξιδέψουν στην Ρωσία. Δείτε όλη την αποστολή, τα δεδομένα που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του ματς και την πρόγνωση του καιρού στην Ρωσία, που τώρα έχει -21 βαθμούς Κελσίου!

Με όλα τα όπλα του "πετάει" στις 14:00 για την παγωμένη Ρωσία ο Ολυμπιακός, αφού ευχάριστα ήταν τα νέα που άκουσε και είδε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σχετικά με τους Μανιάτη και Μιραλάς.

Οι δύο άσοι που ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις στο ματς με την ΑΕΚ (2-0), αποδείχθηκε πως δεν είχαν κάτι σοβαρό και προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Κυριακή.

Έτσι λοιπόν, ο Βέλγος επιθετικός και ο Έλληνας άσος θα ταξιδέψουν στην Ρωσία μαζί με άλλους 18 συμπαίκτες τους και την υπόλοιπη αποστολή. Αντίθετα, στο αεροπλάνο για Μόσχα δεν θα είναι οι Ντιόγκο, Μόνχε, Φέισα, Δασκαλάκης και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, απλά είναι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Γι' αυτό θα προπονηθεί την Δευτέρα στις 10:30 μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που είναι εκτός αποστολής.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να πάρουν αποτέλεσμα στην Ρωσία, παρά το τσουχτερό κρύο είναι οι εξής: Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τίποτα δεν είναι οριστικό σ' ότι αφορά στον αγώνα. Στην Μόσχα αυτή τη στιγμή έχει -21 βαθμούς Κελσίου (!) και με τα τωρινά δεδομένα γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη στις 15:00 ώρα Ελλάδας. Τώρα δεν αποκλείεται να γίνει νωρίτερα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο πως θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 13:00, όπου ο καιρός θα έχει βελτιωθεί (-9) . Την Δευτέρα πιθανότατα να παρθούν αποφάσεις.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και τις επόμενες τέσσερις ημέρες στην Ρωσία

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ