ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μήτρογλου στην κορυφή απέναντι στον ΟΦΗ

Με Μήτρογλου στην κορυφή απέναντι στον ΟΦΗ
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ώστε να δει ο Μίτσελ σε τι κατάσταση βρίσκεται ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τον επιθετικό που θα ξεκινήσει στον μεγάλο αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (16/9) απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης αναζητά ο Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση και αναμένεται με τον ΟΦΗ να δώσει την ευκαιρία στον Κώστα Μήτρογλου.

Στο ματς της Εθνικής μας μπορεί να μην έβγαλε μάτια, όμως η κλάση του παραμένει δεδομένη και αυτό που του λείπει, είναι παιχνίδια και το γκολ που θα του δώσει το έναυσμα.

Οι επιθετικοί "τρέφονται" με τα γκολ, ο Μήτρογλου είναι τέτοιος παίκτης, επομένως χρειάζεται χρόνο συμμετοχής για να... λυθεί και να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο Μίτσελ μίλησε μαζί του την Τρίτη στην προπόνηση, δεδομένα αναγνωρίζει την κλάση του και γι΄αυτό λογικά θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα με τους Κρητικούς το Σάββατο στο Φάληρο και μετά θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την πρεμιέρα του Champions League με την Ατλέτικο.

Αν δει ότι δεν είναι έτοιμος, τότε ο Δημήτρης Διαμαντάκος περιμένει στη... γωνία για να ξεκινήσει με τους "ροχιμπλάνκος". Κρας τεστ ο αγώνας με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και μια ευκαιρία για να δει ο Μίτσελ αρκετά πράγματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ