ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Γιαταμπαρέ στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός

Με Γιαταμπαρέ στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Φουστέρ, Μπονγκ και Γιαταμπαρέ προπονήθηκαν κανονικά και ταξιδεύουν μαζί με την ομάδα στο Βέλγιο, για το εκτός έδρας ματς με την Άντερλεχτ (Τετάρτη 2/10, 21:45). Δείτε αναλυτικά τους εκλεκτούς του Μίτσελ για τις Βρυξέλλες.

Η εν Ελλάδι δουλειά του Ολυμπιακού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Άντερλεχτ, έλαβε τέλος. Οι Πειραιώτες έκαναν τη τελευταία τους προπόνηση και πλέον ετοιμάζονται για Βέλγιο.

Το ευχάριστο για τον Μίτσελ είναι πως θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τους Νταβίδ Φουστέρ και Γκαετάν Μπονγκ, όσο και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής θα έχει και τους τρεις ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του στο δύσκολο και συνάμα κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αντίθετα, όπως ήταν ήδη γνωστό ο Πάουλο Μασάντο δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού, ενώ την Δευτέρα (30/9) συνέχισε την θεραπεία που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, ενώ εκτός από τον Μασάντο, στη προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μιγκέλ Τόρες , ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί .

Μετά το τέλος τους προγράμματος, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά: Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ