ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το βλέμμα στον Πανθρακικό

Με το βλέμμα στον Πανθρακικό

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό και προπονήθηκαν το πρωί της Μ. Παρασκευής (10/4). Ποιοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Σε ρυθμούς Πανθρακικού κινούνται στον Ολυμπιακό, αφού την ερχόμενη Τετάρτη (15/4) φιλοξενούνται στην Κομοτηνή από την ομάδα του Μανουέλ Ρόκα σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Πρωινή προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, επανερχόμενοι σε αγωνιστικό ρυθμό. Δούλεψαν επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή και πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ ολοκλήρωσαν με "μονομαχίες" 4 εναντίον 4 και δίτερμα.

Οι Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ έκαναν ατομικό (αερόβιο και με μπάλα) πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Σάλιακας δέχθηκε ένα χτύπημα πάνω στην προπόνηση και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Ο Μανιάτης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Στρέζος έκανε θεραπεία και ατομικό. Η προπόνηση το Μεγάλο Σάββατο (11/4) είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ