ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Καμπιάσο και νέο "αίμα" ενόψει Αστέρα ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ
Ολυμπιακός, Καμπιάσο, Μανθάτης, Ιντέγε EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο δοκίμασε τον Εστέμπαν Καμπιάσο σε ρόλο κόφτη αντί του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς ενόψει Αστέρα, ενώ επιβραβεύει τους πιτσιρικάδες Ανδρούτσο και Μανθάτη. Διαβάστε τι δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Διατεθειμένος να επιβραβεύσει τους Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη είναι ο Πάουλο Μπέντο, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, που θα γίνει την Τετάρτη (4/1, 19.30), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο πιτσιρικάδες γύρισαν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να τους δώσει φανέλα βασικού απέναντι στους Αρκάδες. Ο Ανδρούτσος δοκιμάστηκε ως αντί-Φορτούνης, αφήνοντας με τις ρεζέρβες τον Μάρκο Μάριν, και τον Μανθάτη στο δεξί άκρο της επίθεσης αντί του Ελιουνούσι, ο οποίος έχει ενοχλήσεις, την ώρα που ο Πάρντο έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Κολομβιανός, όπως και ο Τσόρι, δεν εμφανίστηκαν σε καλή κατάσταση μετά την άδεια που έδωσε ο Μπέντο στην ομάδα για τα Χριστούγεννα και η τεχνική ηγεσία δεν τους συμπεριέλαβε στα πλάνα της. Από εκεί και πέρα, ο Καρντόσο έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα σε σχέση με τον Ιντέγε, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος. Στο αριστερό άκρο θα διατηρήσει τη θέση του ο Σεμπά.

Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Ανδρούτσο, δοκιμή έγινε με Καμπιάσο σε ρόλο κόφτη αντί του τιμωρημένου Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς ως 8άρι. Αναφορικά με την άμυνα, δεξιά θα είναι κατά τα φαινόμενα ο Φιγκέιρας, οι Μποτιά και Βιάνα στόπερ, ενώ για το αριστερό άκρο ο Ντε λα Μπέγια συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Παναγιώτη Ρέτσο. Όσο για τα γκολπόστ;

Ο Καπίνο επέστρεψε στη 18άδα, αλλά ο Λεάλι φέρεται επικρατέστερος για να ξεκινήσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ