ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Φορτούνη, Σισέ κόντρα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (25/02, 19:30), στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Κώστας Φορτούνης και Παπέ Αμπού Σισέ. Εκτός ο Αντρέ Μαρτίνς και ο Σεμπά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (25/02, 19:30) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Κώστας Φορτούνης και Παπέ Αμπού Σισέ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού.

Όπως επίσης, στη διάθεσή του Ισπανού θα είναι και οι Ρομαό – Πάρντο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους με τον Πανιώνιο και θα επιστρέψουν στη δράση. Αντίθετα, στην Αθήνα θα μείνουν οι Σεμπά, Ίγκορ και Μαρτίνς, τρεις παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής με τον Γκαρθία στον κόκκινο πάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ