ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με δεξί μπακ τον Ζιλέ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÖÉËÉÊÏ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 33χρονος Βέλγος άσος του Ολυμπιακού θα γυρίσει πιο πίσω και θα αντικαταστήσει τον ασθενή Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά θα παραμείνει ο Φιγκέιρας αντί του τραυματία Κούτρη.

Θα έχει κάποιες αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (16/9, 20.30) σε σχέση με το ματς με την Σπόρτινγκ. Με βάση τα όσα δοκίμασε ο Χάσι στην προπόνηση της Παρασκευής (15/9), οι Καπίνο, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οφόε, Μάριν και Τζούρτζεβιτς θα παραμείνουν στην ενδεκάδα. Οπότε, πάει για τέσσερις αλλαγές, πάντοτε με τα όσα άφησε να εννοηθούν στην τελευταία δοκιμή ο Κοσοβάρος τεχνικός.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Γκιγιόμ Ζιλέ στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Χάσι τον χρησιμοποιούσε εκεί όταν οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στην Άντερλεχτ και όλα δείχνουν ότι θα τον περάσει στα πλάγια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Φιγκέιρας λόγω του τραυματισμού του Κούτρη. Κι όλα αυτά θα συμβούν καθώς από τη μία υπάρχει ο Ελαμπντελαουί που είναι άρρωστος και από την άλλη υπάρχει η περίπτωση του Μίλιτς που δεν είναι ούτε στις επιλογές του Χάσι έστω για τις “ρεζέρβες”.

Στις υπόλοιπες δοκιμές που έκανε, άφησε να εννοηθεί ότι ο Ταχτσίδης θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ με τον Χάσι, αλλά φαίνεται ότι στα χαφ καταλήγει στους Ζντιέλαρ, Οφόε και Μάριν, ενώ στα “φτερά” της επίθεσης θα πάει – κατά πάσα πιθανότητα – με τους Πάρντο και Σεμπά. Στην κορυφή θα είναι ο Τζούρτζεβιτς.

Τη 19άδα συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Φορτούνης, Καρσελά, Ταχτσίδης, Εμενίκε, Ανδρούτσος και Προτό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ