ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαζουακού: "Έτοιμος για έναν μεγάλο σύλλογο"

Μαζουακού: "Έτοιμος για έναν μεγάλο σύλλογο"
INTIME SPORTS

Ο Αρτούρ Μαζουακού εμφανίστηκε κολακευμένος για το ενδιαφέρον της Ρόμα, όμως ξεκαθάρισε πως δεν έχει έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Τι είπε για το μέλλον του.

Μετά από μία καλή σεζόν που έκανε με τον Ολυμπιακό στην δεύτερη μόλις επαγγελματική του χρονιά στο ποδόσφαιρο (το 2013-14 πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στη Βαλενσιέν) ο Αρτούρ Μαζουακού έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ρόμα και της Ίντερ για την απόκτησή του. Τι λέει όμως ο ίδιος για όλα αυτά;

Διαβάστε τη συνέντευξη του 21χρονου Γάλλου αριστερού μπακ στην "Gazzetta dello Sport":

Μόλις κατέκτησες το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Ποια τα συναισθήματά σου;

"Για το γεγονός ότι είναι αυτή η δεύτερη σεζόν μου ως επαγγελματίας μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος για αυτά που έδειξα, ελπίζω όμως να έχω ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη".

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου ως ακραίος;

"Είμαι δυνατός όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και έχω καλό αριστερό πόδι. Έχω μία καλή τεχνική κατά βάση, δεν έχω πρόβλημα με τη μπάλα, έχω όμως να βελτιώσω ακόμα πολλά πράγματα όσον αφορά στο αμυντικό κομμάτι".

Το μέλλον σου θα είναι στην Ελλάδα ή κάπου αλλού;

"Έχω υπογράψει για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό αλλά το όνομά μου συνδέεται συνεχώς με την Ιταλία αυτές τις ημέρες. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα".

Η Ρόμα έχει δείξει ενδιαφέρον για σένα: τι μπορείς να πεις με αφορμή αυτό το γεγονός;

"Η Ρόμα είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σημαντικούς παίκτες. Σου δίνει πάντα ικανοποίηση να συνδέεται το όνομά σου με ομάδες αυτού του επιπέδου και αυτό αποδεικνύει πως κάνω καλά τη δουλειά μου και ότι πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Είμαστε στη φάση του ενδιαφέροντος, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια πρόταση".

Γνωρίζεις τον Γκαρσία;

"Όχι προσωπικά".

Θα σου άρεσε να παίξεις στη Ρόμα;

"Είναι μία μεγάλη ομάδα. Μόνο το μέλλον θα μας πει αν θα έρθω να παίξω εκεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ