ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Θα έφερνα τον Βιεϊρίνια στον Ολυμπιακό"

Μασάντο: "Θα έφερνα τον Βιεϊρίνια στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάντο παραδέχτηκε πως ακόμη δεν έχει δείξει τον πραγματικό του εαυτό, μίλησε για το άγχος και την πίεση, ενώ ξεκαθάρισε πως θα έφερνε τον Βιεϊρίνια στην ομάδα του Πειραιά.

Τον καλό του φίλο και συμπατριώτη, Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα ζητούσε στον Ολυμπιακό αν είχε την επιλογή, ο Πάουλο Μασάντο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο "NovaΣπορ FM".

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί της Μονπελιέ στην Γαλλία, στο όπλο του Ολυμπιακού που είναι η αντεπίθεση, αλλά και στην απόδοσή του, που δεν είναι ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα.

Για το ματς με την Μονπελιέ: "Ήταν μια μεγάλη νίκη και η ομάδα την άξιζε για την προσπάθεια που έκανε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Με αυτή ξαναμπήκαμε στο κόλπο για την πρόκριση στους 16. Νικώντας τα ματς στην έδρα μας, με τη Μονπελιέ και την Άρσεναλ, μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για την ανατροπή του σκορ: " Άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ κι άλλο πρωτάθλημα. Ξέραμε πως αν χάναμε από την Μονπελιέ θα τελείωνε η πρόκριση. Δεχτήκαμε γκολ, ξυπνήσαμε, είπαμε πως δεν πάει άλλο και στο τέλος τα καταφέραμε".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός σκόραρε σε αντεπίθεση: "Η αντεπίθεση είναι σημαντικό όπλο για μας. Χρειάζεται και τύχη. Εμείς έχουμε παίκτες, καλή ομάδα, αντιδράσαμε και στο τέλος πετύχαμε".

Για τη θέση του επιτελικού μέσου: "Τώρα παίζω στην κανονική μου θέση και νιώθω καλύτερα. Η ομάδα πρέπει να βοηθάει εμένα και εγώ την ομάδα. Δεν έχω δείξει αυτό που είμαι και μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα στο γήπεδο. Πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι νιώθω και θα είμαι καλύτερα.

Για το αν νιώθει πίεση και άγχος: "Πάντα υπάρχει άγχος και πίεση πάσα και γκολ, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος".

Για το αν υπάρχει διαφορά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού σε σχέση με τις πορτογαλικές και γαλλικές ομάδες: "Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά. Η δουλειά είναι ίδια και το ίδιο σκληρή. Δεν βλέπω κάποιες διαφορές".

Για το εντός έδρας ματς με την Μονπελιέ: "Παίζουμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας άρα πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να παίζει επιθετικά εντός έδρας".

Για τις διαφορές της Ελλάδας ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία: "Υπάρχει διαφορά στο κλίμα, στην νοοτροπία, στον κόσμο αλλά θα προσαρμοστώ. Είναι άλλη γλώσσα αλλά σιγά σιγά θα τα βρω".

Για τον αν στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα : "Δεν σκεφτόμαστε αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Θέλουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν μπορώ να πω πόσο καλοί είμαστε, αλλά το σημαντικό είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή γνωριζόμαστε μεταξύ μας και μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Εγώ μιλώ στα αγγλικά, όμως μαθαίνω ελληνικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε και να πετύχουμε".

Για την ανταγωνιστικότητα στην Superleague: "Στη Γαλλία υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και μεγαλύτερη φυσική δύναμη του αγώνα. Στην Πορτογαλία τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα".

Ποιον συμπατριώτη του θα έφερνε στον Ολυμπιακό: "Τον Βιεϊρίνια θα έφερνα στον Ολυμπιακό. Μιλάω πολύ συχνά με τον Βιεϊρίνια και θα ήθελα πολύ να τον είχα δει. Τον ξέω από το Οπόρτο πολλά χρόνια. Πριν 'έρθω ρώτησα για την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό, τα πάντα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ