ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό"

Μασάντο: "Να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάντο βρέθηκε το Σάββατο στο Red Store υπογράφοντας αυτόγραφα και δηλώνοντας πως θέλει να γράψει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι είπε ο Πορτογάλος

Να γράψει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού θέλει ο Πάουλο Μασάντο ο οποίος το Σάββατο έδωσε το παρών στο Red Store.

Ο Πορτογάλος μέσος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του και φίλους του Ολυμπιακού και εν συνεχεία έκανε δηλώσεις για την παρουσία του στους "ερυθρόλευκους" και τους στόχους που ο ίδιος έχει βάλει.

" Είναι ωραίο το συναίσθημα να γνωρίζω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θέλουν να πάρουν ένα αυτόγραφο από μένα. Δείχνει για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Ξέρουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να βγει πρωταθλητής και να βγαίνει πάντα στο Champions League. Γι' αυτό είναι πιο σημαντικό να έρχεσαι πιο κοντά με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού", επεσήμανε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος.

" Ξέρω ότι ο κόσμος μ' αγαπάει, αλλά εγώ έχω πολλά να δώσω ακόμα. Δεν έχω καταφέρει να αποδείξω τι αξίζω. Θέλω να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό και να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα", συνέχισε και κατέληξε: " Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο γήπεδό μας. Μπορεί να είναι καλό γιατί σε περίπτωση νίκης μπορούμε να ανακάμψουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ