ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Σημαντικό που πάμε στο ντέρμπι με διαφορά από Παναθηναϊκό"

Μαρτίνς: "Σημαντικό που πάμε στο ντέρμπι με διαφορά από Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, Αντρέ Μαρτίνς, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν τη νίκη επί του Ατρομήτου για να διατηρήσουν τη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Σταθερός πυλώνας του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ο Αντρέ Μαρτίνς στάθηκε στη σημασία της νίκη στο Περιστέρι, επί του Ατρομήτου, υποστηρίζοντας ότι όλοι στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο" επιθυμούσαν να οδηγηθούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με βάση αυτή τη βαθμολογική διαφορά.

Ο Πορτογάλος μέσος αναγνώρισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ανέμεναν δυσκολίες από τον Ατρόμητο, τονίζοντας ωστόσο ότι τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

"Γνωρίζαμε σήμερα και ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει πολύ. Το κλειδί του αγώνα νομίζω πως ήταν η ενότητα που δείξαμε μεταξύ μας οι παίκτες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τα δώσαμε όλα και συνεχίσαμε να παλεύουμε ακόμα και μετά από το 0-0 στο ημίχρονο. Είχαμε την ευτυχία να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και τα δώσαμε όλα, παρόλο που γνωρίζαμε ότι είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς και πολύ σημαντικό".

Για τη σημασία της νίκης πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε: "Το είχαμε αυτό στο μυαλό μας ότι θέλαμε σήμερα τη νίκη για να πάμε με το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή ήμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση γιατί είναι σημαντικό που πάμε με αυτή τη βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε. Πριν όμως από το παιχνίδι της Κυριακής, επίσης έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το παιχνίδι στην Αστάνα και σε αυτό είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, μόνο αυτό το ματς θα σκεφτόμαστε μέχρι την Πέμπτη και αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε".

Για το ευρωπαϊκό ματς που μεσολαβεί με την Αστάνα: "Γνωρίζουμε πως είναι πραγματικά λίγος ο χρόνος για να αποκατασταθούμε μετά το ματς με την Αστάνα, όμως ξέρουμε ότι αυτή είναι η ζωή μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες αυτές. Ήμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό μετά το ματς με την Αστάνα και ήμαστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ιντέγε έσωσε τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι
Μπέντο: "Ο Ατρόμητος μας έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες"
Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Σπανός
Μπέντο: "Δεχθήκαμε πίεση από τα άκρα"

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ