ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε και Νίκο Μαρτίνες

Ανακοίνωσε και Νίκο Μαρτίνες
Μαρτίνες INTIME SPORTS

Μετά τους Λορία και Τζανδάρη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη (2/7) την απόκτηση του Νικολάς Μαρτίνες.

Ημέρα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό η Πέμπτη (2/7), καθώς μετά τους Γκιόργκι Λορία και Φάνη Τζανδάρη, οι "ερυθρόλευκοι" προχώρησαν στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους και με τον Νικολάς Μαρτίνες.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, όντας ο άνθρωπος που δημιουργούσε με μεγαλύτερη συνέπεια από κάθε άλλον στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Αγρινίου.

Παράσημο του οι 10 ασίστ (δεύτερος στον σχετικό πίνακα μαζί με τον Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ) που μοίρασε στην διάρκεια του πρωταθλήματος (πέτυχε και 3 τέρματα), μόλις μια λιγότερη από τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με τον οποίο πλέον θα είναι συμπαίκτες.

Ο Νίκο Μαρτίνες ξεχώρισε και για την ικανότητα του στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ, ενώ έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο σε ρόλο επιτελικού μέσου στον άξονα, όσο και στα άκρα της επίθεσης, έχοντας έφεση κυρίως στην δημιουργία.

Ο 28χρονος Αργεντίνος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Βελέζ και στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Ιντεπεντιέντε (16 συμ., 2 γκολ), Σαντιάγο Γουόντερερς (33 συμ., 2 γκολ, 2 ασίστ), Ρεάλ Μούρθια (35 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ), Σαν Μαρτίν και φυσικά του Παναιτωλικού (42 συμ., 5 γκολ, 10 ασίστ).

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την ομάδα του Αγρινίου έκλεισε στις 600.000 ευρώ και το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες θα είναι για τα επόμενα 4 χρόνια (2019).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικολάς Μαρτίνες.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνες επεσήμανε:"Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Ανυπομονώ να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ