ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Ο τίτλος στα πόδια σας"

Μαρινάκης: "Ο τίτλος στα πόδια σας"
INTIME SPORTS

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκφράζει την πίστη του στους ποδοσφαιριστές για τον τίτλο. Δείτε ποιοι κέρδισαν τα φλουριά και τι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έκοψε την πίτα και πρόσφερε τα κομμάτια στους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχήθηκε αρχικά υγεία, ενώ υπογράμμισε πως πιστεύει στην ομάδα και πως στο τέλος οι Πειραιώτες μπορεί να καταφέρουν να επιτύχουν και στους τρεις στόχους.

"Εύχομαι υγεία για άλλη μία φορά και οι επιτυχίες θα έρθουν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στο χέρι σας είναι, μπορείτε να κερδίσετε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ειλικρινά το πιστεύω ότι στα πόδια σας και στα χέρια σας είναι. Για ακόμη μία φορά είμαι ευχαριστημένος που σας βλέπω όλους μαζί, σε οικογενειακό κλίμα. Θα βάλουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους στόχους μας. Για άλλη μία φορά χρόνια πολλά με υγεία και ζήτω ο Ολυμπιακός", είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Όσο για τους τυχερούς της χρονιάς, αυτοί ήταν ο Ιβάν Μαρκάνο, ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο φροντιστής Νίκος Γονατάς και ο μασέρ Άρης Χελιουδάκης. Από την εκδήλωση απουσίαζε ο... άσωτος υιός της οικογενείας, που ακούει στ' όνομα Φράνκο Κοστάνσο.

Δείτε 15 φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ολυμπιακό

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ