ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Μας αρέσουν τα δύσκολα, μπορούμε να περάσουμε"

Μαρινάκης: "Μας αρέσουν τα δύσκολα, μπορούμε να περάσουμε"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Μονακό, παρακολούθησε την κλήρωση του Champions League, και μετά το τέλος στις δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του για ανάλογη πορεία με την περσινή

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση και να κάνει μια ανάλογη πορεία με την περσινή εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση του Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά βρέθηκε στο Μονακό και παρακολούθησε από κοντά όλη την διαδικασία και τόνισε πως αν οι "ερυθρόλευκοι" δείξουν το ταλέντο τους, το πάθος και τη δύναμη που διαθέτουν θα πάρουν την πρόκριση. Ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού.

"Σίγουρα είναι μια δύσκολη κλήρωση με καλές ομάδες αλλά βέβαια και ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα με ταλέντο και πάθος και το είδαμε και στην προετοιμασία που παίξαμε με δυνατές ομάδες. Αν η ομάδα παίξει και βγάλει το ταλέντο της και δείξει το πάθος που χρειάζεται και με τα λιγότερα δυνατά λάθη θεωρώ ότι μπορούμε να περάσουμε.

Μας αρέσουν τα δύσκολα. Με την συμπαράσταση του κόσμου μας, τον προπονητή μας και τους παίκτες μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε".

Για αυτό και οι τόσες μεταγραφές;
"Σίγουρα, είναι ένας συνδυασμός. Με τον κ. Μίτσελ είμαστε σε συνεχή επαφή όλο το επιτελείο. Έχουμε και αρκετά νέα παιδιά που ο κ. Μίτσελ έχει δείξει ότι μπορεί να βγάλει το ταλέντο τους".

Έχουν και φιλοδοξία;
"Δεν φτάνει μόνο η φιλοδοξία χρειάζεται ταλέντο, πάθος. Πάμε για το καλύτερο".

Η παρουσία της ομάδας στην προετοιμασία ήταν αυτή που σας κάνει τόσο αισιόδοξο;
"Σίγουρα γιατί βλέπουμε πως η ομάδα αντιμετωπίζει άλλες μεγάλες ομάδες με δύναμη, με πάθος. Κάνουμε επιθέσεις και δείχνουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε Όσο δυνατοί και αν είναι τους αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το είδαμε και πέρσι στο Champions League και κόντρα στην Μάντσεστερ που αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες. Θα πάμε βήμα με βήμα".

Πέρυσι τέτοια περίοδο είχατε πει ότι η ομάδα θα κάνει δυο μεταγραφές και δυο κάνατε φέτος θα μας πείτε κάτι;
"Πολύ λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θα δούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ