ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Μαρινάκης: "Είμαστε καλύτεροι..."

Μαρινάκης: "Είμαστε καλύτεροι..."
INTIME SPORTS

Πεπεισμένος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα " Redplanet.gr", η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με αντιπροσωπεία της "Θύρας 7" πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας (14/2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας τη φετινη σεζόν, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας προφανώς στο μυαλό του τις μεγάλες εξορμήσεις σε Καβάλα, Τρίπολη και Βόλο όπου δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο.

Επιπλέον, ζήτησε από τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7" να έχουν ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην "τσιμπήσουν" σε ενδεχόμενες προκλήσεις από την πλευρά του "αιωνίου αντιπάλου", στο σαββατιάτικο (19/2) ντέρμπι που ισως κρίνει την υπόθεση τίτλος.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την στήριξή του στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στο έμψυχο δυναμικό των "ερυθρολεύκων".

"Είμαστε οι καλύτεροι και θα κερδίσουμε", επισήμανε χαρακτηριστικά στη συνάντηση ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του είναι πρώτη στη βαθμολογία (19 νίκες σε 22 παιχνίδια) αλλά και με +7 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

"Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει με τη μαγκιά του"

Για το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με εκπροσώπους των συνδέσμων της Θύρας 7, έβγαλε ανακοίνωση και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, όπου αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικές κουβέντες του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με εκπροσώπους των συνδέσμων της Θύρας 7.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Προέδρου και της Διοίκησης με τους οργανωμένους φιλάθλους και σε αυτήν ο κ . Μαρινάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς των φιλάθλων ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι καλύτερος από όλους και δεν έχει ανάγκη από συμπεριφορές που δεν είναι σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, η οποία απέδειξε και με τη νίκη της στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ότι όλα όσα έλεγαν περί αδυναμίας της να κερδίσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και ντέρμπι, είναι παραμύθια." είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε προσθέτοντας:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει ανάγκη από ακρότητες. Θα κερδίσει με την μαγκιά του γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Θέλουμε μια δυνατή ατμόσφαιρα, θέλουμε να είστε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, στο πλευρό των παικτών μας, αλλά σε κόσμια πλαίσια όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να μην απαντήσετε σε προκλήσεις, εάν προκληθείτε. Δεν το έχουμε ανάγκη. Έχουμε καλύτερη ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρξουν περιστατικά που θα εκθέσουν το σύλλογο.

Πάμε πολύ καλά και έχουμε κόσμια συμπεριφορά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξέρει να φιλοξενεί και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας πρόσφεραν στον πρώτο γύρο, τόσο στην αποστολή μας όσο και στα επισήμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ