ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Αν έχουμε την ίδια απόδοση θα πετύχουμε πολλά"

Μαρινάκης: "Αν έχουμε την ίδια απόδοση θα πετύχουμε πολλά"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού, έμεινε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα θα έχει μια λαμπρή πορεία στο Europa League. Τι είπε και ο Μώραλης

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού και για τη νίκη επί της Άρσεναλ έμεινε ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο "ισχυρός" άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος, τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται και πως αν έχει την ίδια απόδοση θα έχει μια λαμπρή πορεία στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα:

" Είναι καλύτερο να ξεκινήσουμε από τα καλά. Αυτό είναι ότι ο Ολυμπιακός έκανε τρεις νίκες, δύο στην έδρα μας και μία εκτός έδρας. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς, όπου δεν είχαμε επίσημο παιχνίδι για πέντε μήνες, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Έφερε και αποτέλεσμα σε μία πολύ καλή έδρα. Ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει έτσι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο Europa League. Μακάρι να παίζει με αυτό το πάθος. Έδωσα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Είναι σαν να έχουμε προκριθεί.

Θα έχουμε μία λαμπρή πορεία στο Europa League. Αν έχουμε την ίδια απόδοση θα πετύχουμε πολλά. Στα δύσκολα ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους παίκτες και τον κόσμο μας".

Μώραλης: "Πληρώσαμε την πρεμιέρα"

Από την πλευρά του ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης ανέφερε: " Είμαστε πικραμένοι όχι όμως και δυσαρεστημένοι. Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία στο Champions League. Νομίζω ότι πληρώσαμε τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Μαρσέιγ.

Σε εκείνο τον αγώνα το γεγονός ότι δεν ήμασταν έτοιμοι αγωνιστικά μας κόστισε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του οποίου η παρουσία τόσο στο "Καραϊσκάκης" όσο και στα εκτός έδρας ματς ήταν καταπληκτική" και πρόσθεσε:

" Στα υπόλοιπα ματς χάσαμε τους αγώνες στο γκολ. Τόσο στην Γερμανία όσο και στην Αγγλία. Σίγουρα οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι γιατί όταν κερδίζεις την Άρσεναλ με 3-1 και το ματς της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ είναι στο 2-0 τότε σίγουρα η εξέλιξη αυτή σε στεναχωρεί.

Σίγουρα τα και τα οικονομικά οφέλη με το να συνεχίσεις σε αυτή την διοργάνωση είναι πολλά όμως αυτή την στιγμή το Europa League δεν είναι καθόλου άσχημο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ