ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Ζήτω ο Ολυμπιακός..."

Μαρινάκης: "Ζήτω ο Ολυμπιακός..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα μπάσκετ γυναικών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μετά τη νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού στο "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στηρίξει το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού, το οποίο φέτος δημιουργήθηκε μετά τη συγχώνευση με το Ελληνικό. Ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχει βρεθεί αρκετές φορές σε ματς της ομάδας και έχει βοηθήσει και στο οικονομικό σκέλος.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μετά τη νέα νίκη επί του Παναθηναϊκού στο "Παύλος Γιαννακόπουλος", αυτή την φορά με 50-38, με τις "ερυθρόλευκες" να κάνουν το 4-0 στις νίκες (μαζί με τις δυο στην κανονική περίοδο που... κουβάλησαν και στα πλέι οφ), κάνοντας παράλληλα το νταμπλ, αφού έχουν πάρει και το Κύπελλο.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανέφερε: "Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για το πανάξιο νταμπλ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ