ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανθάτης: "Χωρίς δουλειά δεν πας πουθενά"

Μανθάτης: "Χωρίς δουλειά δεν πας πουθενά"

Ο Γιώργος Μανθάτης μέσω συνέντευξης του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τονίζει η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του νεαρού μέσου στο olympiacos.org:

"Με πολλές συμμετοχές και γκολ στο Πρωτάθλημα Super League Κ-20 της περιόδου 2014-15 ο Γιώργος Μανθάτης θα είναι από τους παίκτες που θα πάρουν στις... πλάτες τους την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά. Ο νεαρός μέσος της ομάδας του Βασίλη Βούζα μίλησε στο olympiacos.org για τους στόχους της σεζόν 2015-16 αλλά και για το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού.

"Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι πολλά παιδιά είμαστε μαζί στον Ολυμπιακό από πολύ μικρή ηλικία. Αυτό σημαίνει πολλά. Η νέα ομάδα του Ολυμπιακού έχει πολλά νέα παιδιά ενώ και εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που θα παίξουν για πρώτη φορά στη Νέων γνωρίζουν τον Ολυμπιακό, τις απαιτήσεις του, και θα αφομοιωθούν γρήγορα.

Τόσο εγώ όσο και άλλα παιδιά της ομάδας αγωνιστήκαμε και πέρσι κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδος και φτάνοντας στους "16" του UEFA Youth League. Είναι σημαντικό αυτό να υπάρχει μια τέτοια βάση... Αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια αγαπημένη και πολύ δεμένη οικογένεια", δηλώνει ο 18χρόνος άσος του Ολυμπιακού.

Όσο αφορά τους στόχους της ομάδας σημείωσε: "Το δύσκολο όταν είσαι στην κορυφή είναι να διατηρηθείς εκεί. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος. Πέρσι ήταν μια χρονιά με πολλούς αγώνες όπου μάθαμε πάρα πολλά και βελτιωθήκαμε.

Για να έρθουν οι επιτυχίες θέλει σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα την κορυφή. Είμαι πάντα αισιόδοξος. Προσωπικά εγώ φέτος θα έχω περισσότερο χρόνο για να δουλέψω αφού δεν θα έχω το σχολείο που είχα πέρσι και το άγχος των εξετάσεων. Χωρίς δουλειά δεν πας πουθενά".

Ο Γιώργος Μανθάτης από τα 10 του χρόνια είναι μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και δηλώνει τυχερός γι' αυτή την διαδρομή η οποία τον έχει βελτιώσει ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Αξίζει να σημειώσουμε πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο έδωσε και "μάχη" για να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο και τα κατάφερε αφού από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει την φοίτηση του στην Γυμναστική Ακαδημία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ