ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση"

Μανιάτης: "Κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Ο Μανιάτης τόνισε πως ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος στο Τορίνο, καθώς έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους και είπε πως τέτοιες παρουσίες μεγαλώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού στο Τορίνο από τη Γιουβέντους (3-2), αν και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 1-2. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε τα εξής:

"Πιστεύω πως για ακόμη μία φορά στο Champions League κάναμε μία μεγάλη εμφάνιση. Ήμασταν άτυχοι απέναντι στη Γιουβέντους και θα μπορούσαμε τουλάχιστον να παίρναμε την ισοπαλία. Μας έλειψε όμως η συγκέντρωση στο σημείο που προηγηθήκαμε.

Θέλαμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό, αν και ήμασταν κοντά στο να το καταφέρουμε. Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ολυμπιακός μεγαλώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπλ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Έχουμε καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει. Συνεχίζουμε να παλεύουμε και ελπίζουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Ο όμιλος συνεχίζεται, έχουμε δύο ματς ακόμη. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας που ήρθε στο Τορίνο. Είναι η δύναμη μας. Τους θέλουμε σε κάθε ματς κοντά μας, είτε στο "Γ. Καραϊσκάκης", είτε στο εξωτερικό. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ