ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Πρόκριση στο ΟΑΚΑ"

Μανιάτης: "Πρόκριση στο ΟΑΚΑ"

Αρχηγική παρέμβαση του Γιάννη Μανιάτη, που με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν την πρόκριση στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε τους φίλους του με την εμφάνιση και το τελικό 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο ο Γιάννης Μανιάτης, αρχηγός των Πειραιωτών, έδωσε το σύνθημα πρόκρισης καθώς με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην αναμέτρηση του Φαλήρου αλλά στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ θα πάρει αυτό που θέλει.

"Είμαστε λυπημένοι για την εμφάνισή μας χθες, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες μας, που κρίνουν το πρωτάθλημα και την ευρωπαϊκή μας πορεία και όσο για το Κύπελλο, υπάρχει και η ρεβάνς και θα προκριθούμε εκεί", τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των "ερυθρολεύκων" και εκφράζοντας την πίστη του για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ