ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάνατζερ Καρίγιο στο Sport24.gr: "Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;"

Μάνατζερ Καρίγιο στο Sport24.gr: "Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Γκουίντο Καρίγιο, Μαρσέλο Γκαούνα, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική μετακόμισης του πελάτη του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση απόκτησης του Γκουίντο Καρίγιο, του 24χρονου (25/5/1991) επιθετικού της Εστουντιάντες, που την φετινή σεζόν μετράει 16 γκολ και 5 ασίστ σε 37 συμμετοχές με την ομάδα της Λα Πλάτα.

Ο Λουσιάνο Γκαλέτι πρόσφατα αναχώρησε για την Αργεντινή, όπου μεταξύ άλλων θα έρθει σε επαφές με την πλευρά του παίκτη και φυσικά με αυτή της Εστουντιάντες, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες σύντομα να προχωρούν στην πρώτη τους διερευνητική κρούση για τον Καρίγιο και το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Μαρσέλο Γκαούνα, ο οποίος δεν είχε διάθεση να δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με το θέμα, ωστόσο εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο πελάτης του στον Ολυμπιακό.

Ο Γκαούνα αποκάλυψε πως είναι γείτονας με τον Γκαλέτι στην Λα Πλάτα, αρνήθηκε πως είχε επαφή μαζί του, ωστόσο δεν έκρυψε πως γνωρίζει καλά τον Λορένθο τον οποίο και έχει ρωτήσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Καρίγιο:

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Γκαλέτι. Μένουμε στην ίδια πόλη, στη Λα Πλάτα, είμαστε γείτονες. Αλλά δεν είχα κάποια επαφή με τον Γκαλέτι για τον Καρίγιο.

Ο μόνος με τον οποίον έχω μιλήσει είναι ο Λορένθο, τον ρώτησα εάν υπάρχει κάποιο νέο. Τον ξέρω προσωπικά από την Ισπανία και την Οσασούνα. Δουλεύαμε μαζί με τον Χόρχε.

Με παίρνουν δημοσιογράφοι και μου μιλούν για τον παίκτη, αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από αυτά που γράφετε...", ήταν η τοποθέτηση του Γκαούνα, που ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό με το οποίο πωλείται ο Καρίγιο:

"Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή για τον Γκουίντο. Όλα εξαρτώνται από την διαπραγμάτευση".

Πάντως ο Αργεντίνος μάνατζερ δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους" ώστε να αγωνιστεί στον Πειραιά ο 24χρονος κυνηγός:

"Εσείς θα θέλατε να ζήσετε στο Μπουένος Άιρες; Είναι υποθετική η ερώτηση. Αν θα ήθελε λοιπόν ο Καρίγιο να παίξει στον Ολυμπιακό; Γιατί όχι; Νομίζω πως ο Γκουίντο θα επιθυμούσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό...".

Όσον αφορά το αν και πόσο μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η παρουσία του Γκαλέτι σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, ο Γκαούνα ήταν καταφατικός:

"Ο Λουσιάνο εδώ στην Αργεντινή είναι γνωστός σαν μάνατζερ. Τώρα, εάν συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό, είναι άλλο θέμα. Είναι μία γνωστή φυσιογνωμία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Ναι, θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαπραγμάτευση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ