ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λύνει τα χέρια του Βίκτορ ο Πουλίδο

Λύνει τα χέρια του Βίκτορ ο Πουλίδο
Πουλίδο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Σάββατο (23/7) έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει προπονήσεις ο Άλαν Πουλίδο και να τεθεί στη διάθεση του Βίκτορ για το ματς με την Χάποελ Μπεν Σεβά.

Ο Βίκτορ κάθισε όλη μέρα την Πέμπτη (21/7) και πέρασε από... κόσκινο το φιλικό του Περιστερίου. Το είδε μαζί με τους συνεργάτες του μέσω βίντεο (το είχαν "γράψει" οι αναλυτές Λεμονάκης και Μοράλες), εντόπισε τα λάθη που έγιναν, στάθηκε όχι μόνο στην αμυντική τετράδα, αλλά και στις κακές μεταβιβάσεις από την οπισθοφυλακή προς τη μεσαία γραμμή και σίγουρα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει να πει πολλά στους ποδοσφαιριστές του.

Αυτό που τον ενδιαφέρει όμως δεν είναι τίποτε άλλο από το να μπει στις προπονήσεις ο Άλαν Πουλίδο. Η ομάδα έχει ρεπό την Παρασκευή (22/7) και επιστρέφει το πρωί του Σαββάτου (23/7) στο Ρέντη για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Χάποελ.

Το πλάνο λέει ότι ο Μεξικανός επιθετικός θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και αυτομάτως θα τεθεί στη διάθεση του Βίκτορ για το ματς με τους Ισραηλινούς. Εν μέρει θα λυθούν τα χέρια του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν σε ανοικτή επαφή με τους γιατρούς και τους ρωτούσε για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Η "αποκάλυψη" της φετινής προετοιμασίαςδούλεψε πολύ όταν επέστρεψε η αποστολή από το Βέλγιο με μοναδικό σκοπό να προλάβει τον αγώνα με την Χάποελ.

Το ότι θα τον έχει ο Βίκτορ στη διάθεσή του δεν σημαίνει ότι θα τον ξεκινήσει κιόλας κόντρα στην ομάδα της Μπερ Σέβα. Όμως, δεν γινόταν να πήγαινε μόνο με τον Ιντέγιε, γιατί όσο και να το παλεύει ο Ολυμπιακός για να φέρει έναν επιθετικό, ακόμα και αύριο που λέει ο λόγος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι ο Βίκτορ δεν μπορεί να ποντάρει 100% πάνω του τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι με την Χάποελ. Οπότε, έχει τους λόγους που ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του Πουλίδο στις προπονήσεις.

* Να θυμίσουμε ότι μέχρι και παραμονή του αγώνα της Τετάρτης (27/7) οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τη δυνατότητα για μία αλλαγή στη λίστα που δήλωσαν χθες για τον 3ο προκριματικό γύρο τουChampions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τετάρτη και η ρεβάνς στο Ισραήλ
Τζόρτζεβιτς: "Ανησυχώ για το ματς με την Χάποελ"
Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ