ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λορένθο: "Δεν θέλουμε να χάσουμε τον Μήτρογλου"

Λορένθο: "Δεν θέλουμε να χάσουμε τον Μήτρογλου"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Χουάνχο Λορένθο, τόνισε σε ιταλική ιστοσελίδα πως ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει τιμή πώλησης στον Μήτρογλου καθώς θέλει να τον κρατήσει. Τι είπε για το ενδιαφέρον της Ίντερ.

Μετά τα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν την Ίντερ να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κώστα Μήτρογλου, στέλνοντας μάλιστα άνθρωπό της για να τον "τσεκάρει" στο Ελλάδα-Σλοβακία, ο Χουάνχο Λορένθο ανέλαβε να τοποθετηθεί επίσημα.

Ο νέος τεχνικός σύμβουλος στο τμήμα σκάουτινγκ των "ερυθρολεύκων" μίλησε για την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού σε οπαδική ιστοσελίδα της Ίντερ (fcinter1908.it) ξεκαθαρίζοντας πως η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν προσανατολίζεται στην παραχώρηση του παίκτη.

"Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν η Ίντερ έστειλε άνθρωπο να δει το Ελλάδα-Σλοβακία, το σίγουρο όμως είναι πως αυτός ο κατάσκοπος δεν είχε επαφές μαζί μας και δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από την Ίντερ.

Ο Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016 και η διοίκηση δεν έχει καν ορίσει τιμή για την πώλησή του επειδή δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας να αφήσουμε τον παίκτη", τόνισε ο Λορένθο αναφορικά με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Ίντερ για τον Έλληνα διεθνή στράικερ, και πρόσθεσε:

Λορένθο: "Δεν θέλουμε να χάσουμε τον Μήτρογλου"

"Ο Μήτρογλου είναι ευτυχισμένος εδώ και εμείς είμαστε ευτυχισμένοι από την απόδοσή του.

Τι θα γινόταν αν η Ίντερ χτυπούσε την πόρτα τον Ιανουάριο; Προτιμώ να μην απαντήσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ