ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Κατά κάποιο τρόπο λειτούργησε το πλάνο μας"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής τόνισε πως το πλάνο του για το ματς λειτούργησε κατά κάποιο τρόπο και θεωρεί κομβικής σημασίας το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 3-1 στο Καμπ Νόου και σίγουρα κανείς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν ήταν ικανοποιημένος παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με έναν ανώτερο αντίπαλο.

Ο Τάκη Λεμονής στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, χαρακτήρισε ως κομβικό το δεύτερο τέρμα των Καταλανών και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

Είναι από τις ήττες που παρά το αποτέλεσμα μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία μίας ομάδας;

"Η ήττα είναι πάντα ήττα. Ξέραμε ότι εκ των προτέρων τις δυσκολίες απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Νομίζω ότι το γεγονός ότι στο 1-0 που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το δεύτερο γκολ, το ότι ακουγόντουσαν στο γήπεδο οι οπαδοί μας και ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, νομίζω ότι ήταν κάτι θετικό. Βέβαια, αυτό το δίλεπτο σκότωσε τις προσδοκίες που είχαν αρχίσει να δημιουργούνται, βλέποντας την ομάδα να απλώνεται στο γήπεδο, να προσπαθεί περισσότερο να βγει στην επίθεση.

Σε γενικές γραμμές κάναμε μία προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και οφείλουμε αυτή τη στιγμή να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα και να σκεφτούμε τον ΠΑΟK. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για τα τρία επόμενα ματς του Champions League και να δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι από το Europa League".

Χθες (προχθές) ο Μποτία είπε ότι το σημαντικό είναι να φύγετε με χαμόγελο από το γήπεδο. Φεύγετε τελικά με χαμόγελο;

"Δεν μπορώ να το πω χαμόγελο, αλλά πιστεύω ότι όταν ακολουθείς κάποιο πλάνο στο παιχνίδι σου και κατά κάποιο τρόπο βλέπεις ότι λειτουργεί, σίγουρα αισθάνεσαι κάπως καλύτερα. Να πω με χαμόγελο; Δεν φεύγω εγώ με χαμόγελο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ