ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kυριακή, Κρκιτς γιορτή;

Kυριακή, Κρκιτς γιορτή;

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε μετά το ματς με τη Ντινάμο Κιέβου για τον παίκτη που περιμένει την Κυριακή και οι ενδείξεις δείχνουν Κρκιτς.

Η σιβυλλική δήλωση του Μίτσελ "ως τη Δευτέρα μπορεί να έχουμε νέο παίκτη στην αποστολή, που θα πετάξει μαζί μας για τις Ηνωμένες Πολιτείες" προκάλεσε αδημονία στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά ως τώρα δεν βρέθηκε άκρη, γι αυτό θα προχωρήσουμε σε σύνθετους συλλογισμούς.

Με δεδομένο ότι ο σέντερ φορ θα είναι μεγάλο όνομα, κι ως τώρα δεν έχει ακουσθεί κάποιος παίκτης που να δικαιολογεί τον παραπάνω χαρακτηρισμό, ο νεοφερμένος θα είναι εξτρέμ. Κι ως τώρα γράφτηκαν πολλά για Κρκιτς, Ντουρμάζ, Αμραμπάτ, Λάζοβιτς, αλλά όλα δείχνουν ότι η πιο προχωρημένη περίπτωση, είναι του Σέρβου με ισπανική υπηκοότητα.

Όταν εξάλλου ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις, η οικονομική διαφορά μεταξύ του παίκτη και του Ολυμπιακού ήταν 500.000 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι η Μπαρτσελόνα δεν είχε απαιτήσεις. Από τότε πρέπει να υπήρξε μεγαλύτερη προσέγγιση των δυο πλευρών και να πείσθηκε ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, προκειμένου να παίξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συμβόλαιο του με τους "μπλαουγκράνα" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε και μοιραία αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με την αποζημίωση της Μπαρτσελόνα, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, αρκεί επομένως να πεισθεί ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα και να βρει το κίνητρο για να ανακάμψει και να σταματήσει την καθοδική πορεία του. Και για κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός είναι η κατάλληλη ομάδα, αφού ήρθαν κι άλλοι παίκτες που τους θεωρούσαν τελειωμένους και με την αγάπη του κόσμου, αναγεννήθηκαν και πρόσφεραν πολλά στην ομάδα.

Αν και εφόσον ο Ολυμπιακός καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του 24χρονου (28/8/1990) άσου και έρθει την Κυριακή, προκειμένου να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα υπολογίζεται ως ακραίος κυνηγός και όχι ως σέντερ φορ. Για τον τελευταίο, οι πληροφορίες μιλάνε ότι θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, ενώ υπάρχει η εκκρεμότητα Πουλίδο, αλλά και η επιστροφή του Ολαϊτάν.

Βέβαια ας μη ξεχνάμε ότι ο Μίτσελ μίλησε σε συνέντευξη Τύπου, πριν αναχωρήσει για διακοπές, για Έλληνα που παίζει στο εξωτερικό και τέτοιος, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν αποκτήθηκε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ