ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ

Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Πέντε από τους παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί στο Παρίσι, βρίσκονται εκτός αποστολής για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Εργοτέλη (1/12, 19:30), καθώς ο Μίτσελ αποφάσισε να δώσει ανάσες. Δείτε την "ερυθρόλευκη" αποστολή, με τους κομμένους και τους εκλεκτούς.

Το ματς με τον Εργοτέλη (1/12, 19:30) είναι μια λαμπρή ευκαιρία για τον Μίτσελ, να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει κουπί, στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Σιόβα, Λεάντρο Σαλίνο, Χοσέ Χολέμπας και Νταβίδ Φουστέρ, που ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του αγώνα στο Παρίσι, όμως την Κυριακή βρίσκονται εκτός αποστολής.

Αν μάλιστα υπολογίσουμε και τον Κώστα Μήτρογλου που είναι τραυματίας, τότε θα δούμε πως η μισή ενδεκάδα του ματς της Τετάρτης, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα κόντρα στην ομάδα της Κρήτης (Κυριακή 1/12, 19:30). Εκτός έμειναν επίσης και οι Ιμπαγάσα-Μετζανί για αγωνιστικούς λόγους.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Μιγκέλ Τόρες, Μάρκο Στσέποβιτς και Τάσος Παπάζογλου, που δεν είναι δηλωμένοι στην λίστα του Ολυμπιακού στην UEFA.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Στα της προπόνηση τώρα, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τακτική. Οι στημένες φάσεις δεν έλειψαν από το πρόγραμμα.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30 στο Ρέντη.

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ