ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκούραση και ανασυγκρότηση

Ξεκούραση και ανασυγκρότηση
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν οι Πειραιώτες την Τετάρτη (5/11) και από Πέμπτη (6/11) επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει Πανθρακικού (9/11, 15:00), όπου αναμένεται μίνι φρεσκάρισμα από τον Μίτσελ.

Ευκαιρία για ξεκούραση είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Τετάρτη (5/11) και μετά την επιστροφή της αποστολής από το Τορίνο, όπου μια ημέρα πριν οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν την Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο Μίτσελ αποφάσισε να δώσει ρεπό 24 ωρών στους "ερυθρόλευκους", εκτιμώντας πως χρειάζονται λίγες ανάσες μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στους Πρωταθλητές Ιταλίας στο "Juventus Stadium".

Από την Πέμπτη (6/11) οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και τις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης (9/11, 15:00) με τον Πανθρακικό στο Φάληρο για την 10η αγωνιστική της Super League.

Εκεί όπου ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, όχι όμως σε μεγάλο ποσοστό. Μανιάτης και Ντομίνγκες είναι υποψήφιοι για ανάσες, ενώ χρόνο συμμετοχής πιθανότατα θα πάρει ο Σιόβας, ίσως και ο Μπενίτες ανάλογα με την κατάσταση που θα δείξει ότι βρίσκεται στις προσεχείς προπονήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ