ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει για αμυντικό χαφ

Ξεκαθαρίζει για αμυντικό χαφ
INTIME SPORTS

Τις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες εκτός από τον Σισοκό να "κοιτάζουν" και άλλες εξαιρετικές περιπτώσεις. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού με το θέμα του αμυντικού χαφ να απασχολεί την "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας στην μεσαία γραμμή με την απόκτηση ενός καλού ανασταλτικού μέσου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η κίνηση αυτή θα έχει ολοκληρωθεί στα μέσα Αυγούστου.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μοχάμεντ Σισοκό της Παρί Σεντ Ζερμέν είναι "ζεστό", καθώς υπάρχουν επαφές τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και με την γαλλική ομάδα, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Από τον Ολυμπιακό σχολιάζουν πως παραδοσιακά μέσα στην αγορά του Αυγούστου παρουσιάζονται πάντα εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για μεταγραφή, καθώς οι σύλλογοι που θέλουν να πουλήσουν ρίχνουν αρκετά τις τιμές τους, ενώ ορισμένες που θέλουν να ξεφορτωθούν συμβόλαια ποδοσφαιριστών δείχνουν την διάθεση να τους αφήνουν ακόμη και ελεύθερους.

Από εκεί και πέρα, από τους "ερυθρόλευκους" αναφέρουν πως τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια, κόντρα σε Άντερλεχτ (7/8, 21.00) και Βαλένθια (10/8), θα αποτελέσουν κριτήριο τόσο για το προπονητικό-τιμ, όσο και για τα μέλη της διοίκησης, για το σε ποιες θέσεις έχει ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα, πέρα από το αμυντικό χαφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ