ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαναβρήκαν το χρώμα τους στον Ολυμπιακό!

Ξαναβρήκαν το χρώμα τους στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ηρεμία επανήλθε στους "ερυθρόλευκους", αλλά ο Μπέντο φρόντισε αμέσως να προσγειώσει τους πάντες και να εξηγήσει σε όλους ότι το 0-1 επί της Αρόουκα δεν λέει τίποτα. Πιέζει ο Νιλμάρ, ανοικτό για Λοβ και Ραφαέλ Μάρτινς

"Κάτασπροι" ήταν οι παίκτες στην προπόνηση της Τετάρτης (17/8) στο γήπεδο της Αρόουκα. Είχαν κυριευτεί από το άγχος. Όχι ότι τους τρόμαζε η Αρόουκα ή ανησυχούσαν ότι δεν θα την περάσουν. Απλώς, όσο να 'ναι τα... είδαν όλα μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ. Κι εντάξει, μετά το σοκ από τους Ισραηλινούς το πλήρωσε το μάρμαρο ο Βίκτορ. Αν κάτι στράβωνε με τους Πορτογάλους, ήταν δεδομένο ότι δεν θα έβρισκε τον μπελά του κανένας Πάουλο Μπέντο.

Όλα αυτά τα είχαν κατά νου οι “ερυθρόλευκοι” και για αυτό ήταν στην “τσίτα” τις τελευταίες μέρες μέχρι και λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς με την Αρόουκα. Αφού τελείωσε το παιχνίδι, οι καρδιές των παικτών ξαναπήγαν στις θέσεις τους. Επέστρεψε η ηρεμία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και αυτό φαινόταν στα πρόσωπα των παικτών που έμπαιναν στο πούλμαν με προορισμό το αεροδρόμιο του Πόρτο και από εκεί την επιστροφή στην Αθήνα.

Το σημαντικό είναι ότι ούτε χαρές, ούτε πανηγύρια είχαν τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια. Κατάλαβαν και οι ίδιοι οι παίκτες ότι δεν έκαναν και κάποιο κατόρθωμα επικρατώντας με 0-1 μέσα στην Αρόουκα.

Πλέον, αυτό που απομένει πλέον δεν είναι τίποτε άλλο από το να τελειώσουν την προσεχή Πέμπτη (25/8) τη δουλειά που ξεκίνησαν στην Πορτογαλία και να αρχίσει σιγά-σιγά ο Πάουλο Μπέντο να περνάει τις ιδέες του.

*** Προκαλεί τεράστιες απορίες πώς οι "Ζωσιμάδες” κρίθηκαν ακατάλληλοι για την αναμέτρηση του ΠΑΣ με την Αλκμααρ και κρίθηκε κατάλληλο το γήπεδο της Αρόουκα που δυστυχώς μοιάζει με γήπεδο Β' Εθνικής.

Ο Νιλμάρ παραμένειστο προσκήνιο

Ο Νιλμάρ εκεί που έμοιαζε να βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού, έχει “κολλήσει” πάνω στα κόλπα της Αλ Νασρ που δεν του δίνει τα χρωστούμενα και κατ' επέκταση την ελευθέρας του για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα. Πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” είναι διατεθειμένοι να κάνουν κι άλλο υπομονή.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθίσουν και με σταυρωμένα χέρια και αναγκαστικά εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Η περίπτωση του Ραφαέλ Μάρτινς της Λεβάντε δεν έχει πεταχτεί από τα συρτάρια των πρωταθλητών. Ίσα-ίσα που είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο όντως ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε μαζί του σοβαρά. Όπως το ίδιο συνέβη και με τον Βάγκνερ Λοβ, που σύμφωνα με πληροφορίες ο Μοντέστο τα είχε βρει σε όλα με τη Μονακό, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός ζήταγε "γη" και ύδωρ" για να πιάσει... λιμάνι.

Όπως και να 'χει, ο Νιλμάρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο και στον Πειραιά αυτόν έχουν ως προτεραιότητα για την επίθεσή τους. Προς το παρόν το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν την Αλ Νασρ να τα βρει με τον παίκτη για να αποχωρήσει από το Ντουμπάι. Μένει να φανεί μέχρι πότε θα περιμένουν.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ