ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός

Ξανά κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην Στοά του Βιβλίου, σε μια ακόμη από κοινού πρωτοβουλία με την UNICEF, Ανήμερα της 25ης επετείου από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20/11), αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το παρών στα Βραβεία UNICEF 2014 για τα δικαιώματα των παιδιών.

Ανήμερα της 25ης επετείου από την υιοθέτηση της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στα παιδιά, στη Στοά του Βιβλίου. Οι Μίτσελ, Ντομίνγκες και Μέγκιερι εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ το παρών έδωσε και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της πειραϊκής ΠΑΕ, Κατερίνα Μυλωνά. Στην εκδήλωση ήταν και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία "Αφίσες", στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σούδας Χανίων, στην τάξη Β1.

Ο Πρόεδρος της UNICEF κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ηλίας Λυμπέρης, η Υφυπουργός Υγείας κ. Κατερίνα Παπακώστα και ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκαν στο πάνελ των ομιλητών, ενώ εκ μέρους της Επιτροπής Αξιολόγησης των Βραβείων, μίλησε η κα Λόλα Νταϊφά. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, παρέδωσε και το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Παραμύθια", στο 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και στην τάξη Γ1.

Ξανά κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός

"Είμαι πάρα πολύ περήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να συμμετέχουμε γιατί ταιριάζει πολύ με την φιλοσοφία του Ολυμπιακού, να συνεργάζεται πάντα σε ότι είναι καλό για να προσφέρει στα παιδιά. Το καλύτερο μήνυμα είναι αυτό που δίνουν τα ίδια τα παιδιά, της συνεργασίας της συμμετοχής και της ολοκλήρωσης. Είναι πάρα πολύ όμορφο για μένα που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε ο Μίτσελ.

"Είναι πολύ όμορφο αυτό που συνέβη σήμερα, είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός, για εμάς είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε και είναι πάρα πολύ όμορφο που μπορούμε να είμαστε εδώ. Θέλουμε όλα τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, για αυτό το σκοπό εργάζεται η UNICEF και πιστεύουμε πως βρίσκεται κοντά στο να κάνει πολλά περισσότερα παιδιά ευτυχισμένα", τόνισε από την πλευρά του ο Μέγκιερι.

" Είναι πάρα πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ, είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει , ελπίζουμε όλοι πως είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στα παιδιά, όπως και για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό που συμμετέχει, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Επίσης είναι πάρα πολύ όμορφο που ενήλικες πλέον ηγούμαστε στο να είμαστε όλοι ίσοι, επιδιώκουμε την ισότητα και δουλεύουμε όλοι προς αυτό το σκοπό", ήταν η τοποθέτηση του Ντομίνγκες.

Ξανά κοντά στα παιδιά ο Ολυμπιακός

"Να ευχαριστήσω πρώτα τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για την τιμητική πρόσκληση προκειμένου να παραβρεθώ σήμερα εδώ, είναι από τις ευχάριστες στιγμές στην ζωή ενός δημάρχου. Δεν θα εξάγω το έργο της UNICEF, είναι παγκόσμιο το έργο της, δυστυχώς πλέον είναι κρίσιμη πιο πολύ στην Ελλάδα η κατάσταση που ζούμε, συμφωνώ με τον Πρόεδρο ότι δυσκολεύει η παγκόσμια οικονομία και αναλόγως θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω.

Κάναμε μια συζήτηση πριν την εκδήλωση με τον Πρόεδρο και θέλω να πω ότι τίθεται και ο Δήμος Πειραιά στην διάθεση της UNICEF, για όποια συνεργασία, δεν έχουμε την δυνατότητα να συνδράμουμε οικονομικά, τουλάχιστον να το κάνει ένας φορέας της πόλης μας όπως είναι ο Ολυμπιακός, αλλά νομίζω και σε επίπεδο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης τα σχολεία και όχι μόνο, να έχουμε τέτοιες ενέργειες και στον Πειραιά, έτσι αν θέλετε να αυξήσουμε την ενημέρωση του κόσμου, για τα δικαιώματα των παιδιών και όχι μόνο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ