ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στα "ερυθρόλευκα" ο Γιαννιώτης

Ξανά στα "ερυθρόλευκα" ο Γιαννιώτης
INTIME SPORTS

Ο Αντρέας Γιαννιώτης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και συμπεριλήφθηκε μάλιστα στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας για το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/1), ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη στην ομάδα μετα από το δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ξεκίνημα της σεζόν, προκειμένου ο 22άχρονος (12/12/1992) να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες τερματοφύλακες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ρομπέρτο είναι τραυματίας. Ο Μπάλας Μέγκιερι θα είναι το νούμερο ένα μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο Ισπανός και ο Γιαννιώτης προορίζεται για "ρεζέρβα" του Ούγγρου.

Ο Έλληνας κίπερ συμπεριλήφθηκε μάλιστα στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (24/1, 19:30), με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να παίζει πιθανότατα με τους Νέους το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (14:00) κόντρα στον ΟΦΗ για το Πρωτάθλημα Κ20 ((είναι τραυματίας ο Γιώργος Στρέζος, επίσης από την ομάδα Νέων του συλλόγου).

Σημειώνεται πως ο Γιαννιώτης έπαιξε μόλις σε ένα επίσημο ματς της φετινής σεζόν όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας (29/10/14, 1-1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη, από τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα, και την ενσωμάτωσή του στο δυναμικό της ομάδας μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ